38 hetes kismamák, hogy vagytok? Hogy bírjátok a végét, türelemmel, fáradtsággal?
letörten, fáradtan, nagyon rosszul, álmos vagyok de valahogy úgy helyezkedik a kisbaba, hogy nem megy a fekvés.
A türelem már rég elfogyott, de sajnos a párom részéről is.
Türelmetlen vagyok nagyon-nagyon! Közben megbeszéltem a babámmal, ha neki még bent jó hát maradjon... de azt akarom, hogy kijöjjön :)
Vizesedek egy jó hete, emiatt alig bírok valamit csinálni. Így nagyon nehezen telik a nap, állandóan kattogok valamin. Totál felemás érzések: várom és félek, jó lenne már túl lenni rajta, de akkor nem lesz már a pocakomban a baba.
Ki érti ezt?! :))
sziasztok,
de lesz front, hétfőn, ti nem néztetek időjárást? nekem napi elfoglaltságom, hogy mikor lesz front, legutóbb is brutális jóslófájásokat okozott, bár nem hinném, hogy kibújna a pici hamarabb :).
Szintén türelmetlen vagyok, bár van egyfajta öröm is, hogy minden percben megindulhat akár a szülés, nem tudhatom, hogy holnap már babázom-e, vagy hogy 5 perc múlva nem indulnak-e el a fájások.
Persze nehéz, bár én nem híztam sokat (8kg), de azért cipelni kell a pocakot. Nehezebb- mint ahogy sokan írtátok- hogy nem tudok aludni, nem is a mosdóba járás miatt, hanem este kattog az agyam, még azon gondolkozom, mit felejtettem ki, mi nincs kész. :)
Vigasztaljon minket, hogy már nem sok, kevesebb, mint 4 hét, ha minden jól megy, és az időjárás igazán nekünk kedvez idén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!