19+5 napos km vagyok most voltam uh-n de sajnos a bébi nemét nem tudták megmondani mert harántfekvésben van. Ha most elmennék 4d-re akkor ott megtudnák mondani vagy várjak türelemmel?
Lehet hogy ott is éppen úgy feküdne,hogy nem lehetne látni.Ezt így előre nem lehet tudni.Én azt mondom neked,légy egy kicsit türelmes.Hátha lesz olyan,amikor látszani fog,hogy mi is ő valójában.Nekem nem tudták megmondani hogy fiú e vagy lány,így csak akkor tudtam meg mikor megszületett...Végül is az a lényeg,hogy egészséges legyen:D
Jó egészséget mindkettőtöknek!
Én egész terhesség alatt nem tudtam meg. Voltunk 3-szor 4d-n, és vagy 5-ször sima uh-n. A szülőszobán tudtuk meg, hogy kislány.
Szerintem ne ezzel foglalkozz, fogadd el, hogy a babád nem akarja megmutatni, tartsd tiszteletben :) :)
A 20.hét körül még én is rosszul voltam, miért nem tudhatom meg, aztán a 25.hét körül már beletörődtem, és már nem is voltam rá kíváncsi (annyira).
Én is csak a 24.héten 4d-n tudtam meg a nemét, de még mindig úgy gondolom, nem kellene beleélnem magamat, hátha időközben kiderül, hogy más lesz :)
Szerintem várj egy picikét még a 4d-vel, hogy még élvezetesebb legyen, utolag belegondolva nem is volt olyan rossz az az állandó kiváncsiság, hogy vajon milyen nemű is lesz.
A következőnél lehet, hogy meg se kérdezzük :)
Elvileg ha elmész, akkor -ha sikerül- a szonográfus addig piszkálja a babát vagy téged (feküdj oldalt, sétálj...stb), amíg arrébb nem teszi a kis lábát, vagy nem úgy fordul. De még akkor sem biztos hogy a babád hajlandó lesz együttműködni!
Mi voltunk 18 hetesen is, és 27 hetesen is 4D-n, és nagy élmény volt. Szerencsére nekünk már 12 hetesen eltalálták a nemét és minden uh-n a popóját mutogatta. :D De a 27 hetesen szerettük volna meglesni az arcát is. Hát ami a pocakban van, minden a feje előtt volt. Lábak, kezek, méhlepény, köldökzsinór! De addig bökdöste a hasam és hol így hol úgy feküdtem, mire mindent arrébb pakolt a babám (kivéve a méhlepény de az nem volt gond mert jó a gép...) és gyönyörű képeket tudtunk csinálni az arcáról is! És tényleg olyan most mint a képen csak már dagibb!
Gondoltam ezt megosztom Veled. Szerintem ha csak 1szer akarsz/tudsz menni akkor várj még kicsit vele.
Sok boldogságot, egészséget kívánok!
8 hetes kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!