A fiút vagy a lányt tudják tutibbra megmondani?
Szerintem mindkettőt ugyan olyan könnyű megmondani, hisz az egyiknek van ott valami, a másiknak nincs. :)
Kellemes babavárást! :)
Mindegyknl lehet nehézség, de én úgy tudoma dokimtól,hogy a nagyon korai UH-on a fiút könnyebb, mert ha van kuki akkor van és kész (esetleg a köldökzsinór zavarhat be vagy pedig az h kisebb a baba egy kicsit és ezért még a lány babák csiklója is jobban kitüremkedik).
Valamivel később szintén ez a szitu, ha kuki van az már rítkán tűnik el (kivéve ha köldökzsinór), de a nuninak tűnő lábközből még lehet kuki, ha épp azon az uh-on nem jól látszott.
Szóval, összességében a fiút lehet egy nagyon kicsit könnyebben megmondani.
21:34-es vagyok.
Én is 15 hetes vagyok és nekem is van már egy lányom.
Nálunk úgy volt, hoyg a 12 hetes uh-n a doki azt mondta lány (és utána még 3 másik doki is mondta pár héttel később, 16.18.23. héten). Lányom lett.
Most azt mmondta a dokim, hoyg nem tud még csak tippelni sem ,mert nincsen a nemére utaló jel.Ugyanekkor egy másik helyen lánynak látták,de mondták hogy nem biztos mert még nagyon kicsike - de ott volt az a három vonal ami a lányoknál szokott.
Legközelebbb jövő héten megyek, kíváncsian várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!