6 hetesen már volt szívhang? Nagyon szeretném már hallani! Ti bírtatok türelemmel várni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 16:43
1/11 anonim válasza:
Én azt olvastam, hogy a 6. hét végén dobban meg először a szív. Aztán a spektrumon néztem egy babás műsort, ott azt mondták, hogy a 3. héttől dobog a pici szíve. Én a 8-9. héten voltam először dokinál, hüvelyivel nézett, akkor már volt szívhang. Ennyit tudok "segíteni" :) Gratulálok a babához! :)
2/11 anonim válasza:
Szia! Én úgy tudom hogy kb. a 7 héttől lehet hallani a pocaklakó szívhangját. Megértelek, mert én is nagyon várom már hogy halljam. Én 5 hetes vagyok. Gratulálok a babához!!!
3/11 anonim válasza:
Szia! Ezt a kérdést én írtam ki.
Sok sikert! :)))) 14hkm
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
4/11 anonim válasza:
Szia!
Hát Nekünk nem volt, csak 8 hetesen, pedig jó UHgéppel néztek...
nyugi, nyugi...:-))) Te kis türelmetlen, utána meg majd azt akarod azonnal, hogy érezd ahogy mozog, igaz? :-)
Jó egészséget!
5/11 anonim válasza:
Hüvelyi UH-val 6+3 hetesen volt szívhangom. :)
6/11 anonim válasza:
7 hetesen és 2 naposan voltunk. Akkor hallottam először. Felejthetetlen!!!!
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi kismamik a válaszokat! És köszönöm a gratulációt is aki írta. Tényleg türelmetlen vagyok :D
2010. jún. 24. 22:13
8/11 anonim válasza:
Nekem 6+0 hetesen volt először szívhang, hüvelyi uh-val. És nem is a legprofibb géppel nézték. Ha nem lesz szívhangod ne aggódj, mert lehet hogy később volt a peteérés.
9/11 anonim válasza:
6+2-nél volt szívhang, de talán a 8-ig kell kialakulnia
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!
2010. jún. 28. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!