34 hetesek bírjátok a meleget? Vizesedik a lábatok?
Én egyre nehezebben birom a meleget, a lábam meg a kezem vizesedik. A babának már mindene megvan, kisfiú lesz:)
Az alvással nincs bajom, állandóan csak aludnék
A meleget nagyon jól bírom, örülök, hogy nyáron szülök és nem télen! Szerintem a kicsi lányom is jobban jár :) Vizesedésnek semmi jele, jó lenne megúszni! Csak nemrég hagytam abba a munkát, úgyhogy mostanában kezdtem el pakolászni. A nagytakarításnál járok (kicsit lassan megy már), a nagyszoba van és kész. Kiválogattam a ruhácskákat méret szerint, lassan nekiállok a mosásuknak. Meg lassan összerakom a kórházi csomagot is. Örülök, hogy nem kell kapkodni vele. A bölcsőjét a héten hozzuk el, és remélem a babakocsi és a hordozó is itt lesz legkésőbb a köv. hónap elején. Aludni szerencsére jól tudok, bár most egy kicsit aggodalmaskodok, mert túl nyugodt a babám, nem rúgja le a gyomromat :)
Mikorra vagytok kiírva? Hol fogtok szülni?
34 hkm
Én júli 22-re vagyok kiírva, és én erdélyi vagyok, így itt szülök.
Sajnos én elég jól vizesedem:(
lábam dagad, derekam fáj, a pakolással sehogy se állok. A babaruhákat már kimostam, de még nem vasaltam ki, és van még pár dolog amit be kéne szerezni, fogalmam sincs mikor lesz rá időm. A kisfiam 22 hónapos, nem igazán hagyja hogy ezekkel a dolgokkal foglalkozzak. Boltba nem lehet vele elmenni, mert egy percig se tud nyugton maradni, a férjem meg estig dolgozik.
A meleget nagyon rosszul bírom, mert bár a lakás hűvös egész nap kint kell lenni a játszótéren ahol meg dög meleg van. Kisfiút várok megint. Az alvással most szerencsére nincs gondom, az utóbbi két hétben alszom mint a bunda, előtte volt hogy reggel 5-kor tudtam csak elaludni.
Sziasztok, én 36 hetes kismama vagyok (remélem még beleférek a választóadókba), nagyon jól bírom a meleget, nincs különösebb bajom vele, már nagyon vártam a nyarat. A lábam nem nagyon vizesedik, csak ritkán egy egészen kicsit, ha egész nap rohangálok és 1 percre sem ülök le, szerencsére.
Nálunk a babaszoba készen van, és mindent megvettünk már, a szekrényben tisztán mosva vasalva vannak a kisruhák és a kiságyat is bevettettük már. Kisfiút várunk! Pelusok a helyén és minden más is! Baba kis csomagja elkészítve (amit a kórházba kell vinni neki) és a szülészeti csomag is kész van. (amit nekem kell vinni a kórházba és a szülőszobába).
Az alvással már több gondom van, sokat járok pisilni, de már nagyon lenn van a babóca feje és nyomja mindenemet. Kb 1,5 óránként felébredek, és már sehogy sem kényelmes.
De ezenkívül minden rendben és nagyon jól vagyunk :)
Boldog babavárást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!