38-39 hetesek hogy bírjátok? Nincsenek fájdalmaitok? Én már olyan vagyok, mint egy mozgássérült.
Nekem annyira fáj már valahol, szerintem szeméremcsont, de igazából a hüvelyemmel egyben fáj..., hogy konkrétan nem tudok mozogni... Nálatok nincs ilyen?
Egyébként iszonyú nagy már a hasam, jó sokat híztam, de ez már nem is izgat :)
Meséljetek, hogy vagytok, mekkora a baba, milyen szülésre készültök? Hányadik baba?
Nekem sehol nem fáj,pont emiatt aggódom kicsit,hogy azért már kellene fájdogálnia itt-ott,de semmi derék,hát fájás.nem úgy néz ki,hogy kiakarna jönni.első baba,3000 gr most elvileg ,most lépünk be a 39.hétbe.
Én a szüléssel úgy vagyok ,hogy csak jöjjön ki valahogy,95%,hogy EDA-t fogok kérni.nagyon félnék simán szülni.én is már 23kg hízásnál tarok sajnos.
én is 22nél tartok... Ez van, majd lemegy. Igaz, nagyon vizes is vagyok, de nem ennyire :)
Nálunk sajna nincs lehetőség edára, de biztos élnék vele. Az elsővel sokat vajúdtam, majd császár lett, most még nem tudjuk mi lesz. De én is félek a természetestől, nekem nem is annyira természetes az :)
Nekem is 3000es volt ám a méhszájam, mikor legutóbb nézték, pedig ez a fájdalom akkor már kezdődött,csak nem ennyire...
Sziasztok! Igazából csak a lábaim fájnak, nem bírják a 20 kg többletet. 49kg-mal kezdtem és most 69 vagyok. Elég vizes a lábam, lilul,dagad, úgyhogy sokat kell feküdnöm. Amúgy tök jó a közérzetem,tegnap is grilleztünk. Jókat eszek,alszok, persze a forgolódást már utálom...38. héten 3100g-ra saccolták a babát,első baba, elvileg természetes szülés lesz,de most már kezdek félni tőle. Nagyon migrénes vagyok már 16 éve, és eléggé megvisel a melegfront, most a hidegben nagyon jól érzem magam! :)Se nyákdugó,se jóslók! Asszem 2x éreztem, h nyillal a hüvelyembe egy kis fájdalom,de ennyi. A baba fejvégű, de még azt az igazi beékelődést még nem éreztem,vagy csak nem tudom,h az volt-e az! Úgyhogy itt tartunk! Minden jót Nektek!
39+4 hkm
Egyébként ezeket leszámítva én is elég "fitt" vagyok, tehát nem itthon fekszem :) Van nagyobb gyerek is, így ez szóba sem jöhet, meg ugye házimunka... Mondhatnám, hogy az éjszaka a legrosszabb... Meg hogy már nem mehettem bele a Balatonba. És azon gondolkodtam, ha kivárja a végét, akkor én idén mér nem is mehetek... :S
Nektek az NST-n látszódott már valami remény? Nálam nem, igaz, egy keményedésem volt csak akkor, de annál is odébb kellett tennem a tappancsot, hogy érezze a gép is...
Már nagyon várom a kis punist, persze az sem lesz pihentetőbb. :)
Esetleg majd dobhatnátok ide egy üzit, hogy mikor lett meg a baba, meg hogy volt, stb :)
Sziasztok!
Most lépek a 39. hétbe...már alig várjuk a kicsit...nagyon mennék, bár mivel első baba természetesen tele vagyok kérdéssekkel/kételyekkel...de ezekre mind lesznek válaszaink hamarosan!
Én nem híztam sokat..szinte csak a hasam nőtt meg, pont ezért nehéz már tartani a 3 kilós babát..5 percet sem bírok álldogálni, mert fáj tőle a méhem (nem tudom másképp megfogalmazni) így egy séta is nagyon megerőltető...ráadásul én is úgy járok mint egy pingvin.
A fejecskéje lent van már hetek óta, de én sem tudom hogy beékelődött -e...amikor mozgatja állandóan ingerli a húgyhólyagom...
Érzek furcsákat, de nem vagyok benne biztos, hogy ezek keményedések vagy jósló fájások...egyszerűen csak itt-ott fáj a méhem néha. A derekam szintén sokat fáj.
Volt már, hogy úgy éreztem közel a nap...most valahogy úgy vagyok vele, mintha sose fog megtörténni,nem tudom elképzelni az egészet.
Mindenkinek kitartást..és írjatok, ha történne valami!
Sziasztok!
Holnap kezdem elvileg az utsó hetet ,vasárnapra vagyok kiírva de semmi jelzésértékűt nem tapasztalok magamon ... a frontban bíztam de semmi ...
első baba lesz ,kis krapek -)
a dokim vasárnap indul nyaralni úgyhogy addig meglesz ha más nem indítja de jobb lenne természetes úton
szorítok mindenkinek!könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!