34. hét után lévő kismamák Nektek milyen fájdalmaitok
vannak? Nem tudom, hogy mi a normális és mi nem.
Figyelt kérdés
Ma éjszaka arra ébredtem, hogy olyan, mintha karmolás lenne a hüvelyemben. Nem folytonos az érzés, de érzem többször is.
Keményedésekkel hogy álltok? Szeméremdombnál szurkálás természetes? És pont ott, ahol elkezd nőni a pocim néha fura fájdalmat érzek, nem görcs.
2009. márc. 24. 10:28
1/5 anonim válasza:
A hétvégén én is betöltöttema 34 hetet. Többször észlelek alhasi fájdalmat, enyhe menstruációszerű görcsöket. Ilyen fura hüvelyi dolog nálam is volt, de csak egyszer, egyik este.
Ha sokáig talpon vagyok, alaposan bekeményedik a hasam, elég aggasztó számomra.
Én nagyon bízom benne, hogy még legalább 4 hétig nem szülök, jó helye van ott benn a kisbabónak.
Mire vagy pontosan kiírva? Kisfiú vagy kislány? Neve?
Nekünk kislány lesz és a neve még vitás, emiatt nem tudok pontosat írni.
Minden jót neked!
2009. márc. 24. 10:33
2/5 anonim válasza:
Szia!Én is pontosan így voltam(vagyok),a 34 héttől szurkálást,furcsa fájdalmat érzek néha.Voltam dokinál,és megnyugtatott.Akkor azt hittem lassan mehetek szülni,nagyon megijedtem én is.Most 36 hetes vagyok,és örülök,hogy még egyenlőre minden ok.Kitartást neked!Boldog babavárást!
2009. márc. 24. 10:39
3/5 A kérdező kommentje:
Április 30ra vagyok kiírva. Kisfiam lesz, a neve pedig Levente. :-) Én is nagyon remélem, hogy még legalább 1 hónapig a pocimban marad. Te hol szülsz?
És Neked is minden jót, könnyű szülést!
2009. márc. 24. 10:39
4/5 anonim válasza:
Mi is április 30-ra vagyunk kiírva Vincével. Nekem a hüvelyem még nem jelezget, de a szemérem csontom, az már borzastóan fáj éjjelente, ha fordulok, illetve állva nehéz a nadrágot felhzni,mmert ha emelem a lábam, majd szétszakadok. Úgy tudom ez ilyenkor normális. Készül a szervezet a szülésre, lágyul a"kijárat". Keményedni az utóbbi 2 hétben nem keményedtem csak vagy 2-szer. Már nem dolgozom mert előtte viszont volt ilyen gond, és a méhszáj Cx2000-es volt. Pihenés ,meg 3*2 Magne B6, illetve ha nagyon feszít, akkor egy fél konyak. A ti babátok is hiperaktív? Gondolom kihasználja, hogy még van helye.:-)
2009. márc. 24. 10:54
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen, elég sokat mozog Levi. Bár most már nem annyira a rugdosás a jellemző, inkább kinyomni szereti magát és keresztbe fordulni, na ekkor nem sok levegő jut nekem. Nálatok mi a helyzet?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!