39-40 hetesek, higy birjátok?
Én is kiváncsi lennék, hogy mi az a minden!
Én az Uzsokiban.
Kicsit offolok, bocsi.
A nyákdugó csak halvány barnás, enyhén véres lehet? Mert nekem már tegnap óta jön valami, de az átlátszó nyúlós valami. Akkor van, ha pisi után megtörlöm magam. Csak azért nem tudom, mert az előző terhességemnél egyben kipottyant, de tudom, hogy távozhat folyamatosan is, több napon keresztül.
Amúgy én az Uzsokiban fogok szülni. Már alig várom, hogy a szülőszobán legyek! :-)
4. voltam
Én is a Bajcsyba!
Hmm..nyákdugó engem megvizsgált a doki múlt héte hétfőn és mintha ilyen alvadt véres cucc jött belőlem...egyszer kis mennyiségben majd fürdés után majdnem egy wc papir lapnyi!és még utána másnap regglig picit barnáztam..de ennyi
Viszont most überül kezd fájni a hasam és a derekam
Ja lemaradtak a praktikák!
Lépcsőzés, szex, szekrénycipelés, melegebb vízben való fürdés de semmi!
Sziasztok!
Én is 24. szombatra vagyok kiírva. A hátam, derekam majd leszakad. A pocak is fájdogálni szokott. Nyilalások is vannak és a szeméremcsont fájdalom, na az a legdurvább! :S
Én még nyákdugót nem láttam. És még zárva van a méhszáj. Szóval kíváncsi leszek, mikor érkezik meg a fiam... (ő lesz az első) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!