Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39-40 hetesek, higy birjátok?

39-40 hetesek, higy birjátok?

Figyelt kérdés
Nekem 4 nap van a végéig de napok óta nagyon nehezen viselem sirógörcs és minden...:::::::::::::::::::::::(
2011. szept. 20. 11:15
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Mi az a minden kedves válaszoló??várom tippeket::))ezek a csajszik jo rá érösek akkor:))
2011. szept. 20. 15:49
 12/23 A kérdező kommentje:
Hol fogtok szülni melyik korházban??Én a Bajcsyba fogok:))irjatok
2011. szept. 20. 15:55
 13/23 anonim ***** válasza:

Én is kiváncsi lennék, hogy mi az a minden!

Én az Uzsokiban.

Kicsit offolok, bocsi.

A nyákdugó csak halvány barnás, enyhén véres lehet? Mert nekem már tegnap óta jön valami, de az átlátszó nyúlós valami. Akkor van, ha pisi után megtörlöm magam. Csak azért nem tudom, mert az előző terhességemnél egyben kipottyant, de tudom, hogy távozhat folyamatosan is, több napon keresztül.

Amúgy én az Uzsokiban fogok szülni. Már alig várom, hogy a szülőszobán legyek! :-)

4. voltam

2011. szept. 20. 16:02
 14/23 A kérdező kommentje:
Hát..én láttam már vagy 2szer is miután meg töröltem magam valami sárgás-nyúlós valamit de csak kicsi mennyiségbe nem tudom hogy esetleg az lehetett a nyák dugó??türelmesen várok hátha beindul:))
2011. szept. 20. 16:08
 15/23 nikike8898 ***** válasza:

Én is a Bajcsyba!

Hmm..nyákdugó engem megvizsgált a doki múlt héte hétfőn és mintha ilyen alvadt véres cucc jött belőlem...egyszer kis mennyiségben majd fürdés után majdnem egy wc papir lapnyi!és még utána másnap regglig picit barnáztam..de ennyi

Viszont most überül kezd fájni a hasam és a derekam

2011. szept. 20. 16:27
 16/23 nikike8898 ***** válasza:

Ja lemaradtak a praktikák!

Lépcsőzés, szex, szekrénycipelés, melegebb vízben való fürdés de semmi!

2011. szept. 20. 16:29
 17/23 A kérdező kommentje:
Látom kezdünk ismerkedni kedves Niki::))jó lenne ha egyszerre szülnénk:)nekem is fáj a derekam a hasam is egy jó nagyon sétáltam ma hátha beindulna tölle...hányadik baba??ki a dokid?én pénteken kell mennyek Nst-re ha addig nem jön a baba:)na irjál várom
2011. szept. 20. 16:36
 18/23 nikike8898 ***** válasza:
Kardoshoz járok! Én csütörtökön megyek nstre..Hát kíváncsi vagyok..irj privit és akkor ird meg a mail címed vagy msnt vagy skype-ot úgy könnyebb beszélgetni! Nekem most nagyon rákezdett de még elkéne menjek befizetni a telószámlát háát nem tudom bevállaljam e! Ja és első baba úgyhogy abszolút nulla tapasztalat szülés terén:D
2011. szept. 20. 16:43
 19/23 A kérdező kommentje:
Na irtam privit::))
2011. szept. 20. 17:06
 20/23 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is 24. szombatra vagyok kiírva. A hátam, derekam majd leszakad. A pocak is fájdogálni szokott. Nyilalások is vannak és a szeméremcsont fájdalom, na az a legdurvább! :S

Én még nyákdugót nem láttam. És még zárva van a méhszáj. Szóval kíváncsi leszek, mikor érkezik meg a fiam... (ő lesz az első) :D

2011. szept. 20. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!