Volt úgy valaki, hogy rettegett a természetes szüléstől? Mindenképp császárt szeretett volna?
Még nem dőlt el, hogy nekem mi lesz. Eddig harántfekvéses volt a baba. Tegnap már csak ferde fekvéses. De olyan zárt méhszájjal, hogy mondta a doki, tuti nem akar alul kibújni. Félek, hogy mit mond legközelebb, 38.héten kell mennem. Szerintetek?
35hkm
Ha természetes úton szülsz, akkor is kérhetsz fájdalom csillapítót, ezt már most megbeszélheted az orvossal.
Esetleg beszélgess el a védőnővel (ha olyan).
Ne félj minden rendbe lesz!!!
Én már fel vagyok vágva keresztbe, nem akarok még egy heget. És különben sem látom értelmét ha nem indokolt a baba egészsége miatt.
Az egyik válaszolónak üzenném, hogy hülyeségeket írt. Kolompolna bennem a párom? Szakadások, varrások? Igen, benne van a pakliban. Csakhogy itt is érvényben van az általad említett "2011-et írunk már". Amíg lemossák a babát, lemérik és felöltöztetik, az orvos mindent visszarak a helyére, összevarr, befoltoz. Még lehet jobb is lesz, mint újkorában. Ismerek ilyet.... Akinek mondjuk szűkebb lett a puncija szülés után, mert úgy összevarrta a doki - külön kérésre. Szóval erről ennyit. Szerintem ha nem indokolt a császár, felesleges.
Én úgy tudom de lehet rosszul, ha programozott császárnál is kell vajúdni, mert a tej beindulásához kellenek azok a hormonok amik olyankor szabadulnak fel.
Én is császáros voltam, fájt utána rendesen de a legfőbb problémám az volt, hogy a szopikkal igen meg kellett küzdenünk nem igazán akart a babám szopizni és nehezen is indult be a tejem.
Nem olvastam a válaszokat, csak a kérdésedet.
Én rettegtem a szülésektől, még harmadjára is, DE sokkal-sokkal jobban félek bármilyen műtéttől, a császár pedig egy komoly hasi műtét.
Minden rendben volt :)
A barátnőmnek pedig mindkét babája faros volt, mégis megszülte őket hüvelyi úton, nem volt semmi gond.
NYUGI!!! Az orvostudomány olyan fejlett már! minden rendben lesz, úgy, ahogy Neked és a Picinek a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!