Volt úgy valaki, hogy rettegett a természetes szüléstől? Mindenképp császárt szeretett volna?
Még nem dőlt el, hogy nekem mi lesz. Eddig harántfekvéses volt a baba. Tegnap már csak ferde fekvéses. De olyan zárt méhszájjal, hogy mondta a doki, tuti nem akar alul kibújni. Félek, hogy mit mond legközelebb, 38.héten kell mennem. Szerintetek?
35hkm
A barátnőmet még az üzemorvoshoz is alig bírtam elküldeni, annyira félt minden orvostól, fájdalomtól. Bármit megadott volna a császárért. Aztán az orvosa úgy látta, hogy szépen meg fog tudni szülni természetesen. A barátnőm mesélte, hogy annyira gyorsan jöttek az események, hogy tiltakozni is elfelejtett, és hüvelyi úton világra is hozta a babáját, és óriásit nőtt az önbecsülése. Azóta, ha valaki arra utal, hogy nyápic lenne, mindig büszkén vágja ki magát: Megszültem egy gyereket, ha az sikerült, akkor más miért ne sikerülne.
Hidd el, a baba is segíthet neked.
12.13-as igazad van.
Én is rettegtem a szüléstől.Pont ezért csalódtam kellemesen.Teljesen kibírható.A fájdalom erősebb menszesz görcshöz hasonlít.Ne félj tőle,a legszebb élmény.
Szia! Én nagyon, de nagyon rettegtem a szüléstől, viszont mikor elfolyt a magzatvíz, meg már a szülőszobán voltunk egyáltalán nem féltem, túl akartam lenni rajta. 15 óra vajúdás után csak császár lett, ami mindennel együtt kb. 15 perc alatt megvolt.
Könnyű szülést neked!
Tudom, hogy a császár is nagyon fáj. De ott legalább tudod mire számíthatsz, annak van egy menete. De a természetes szülés a sok komplikációval.... Te is írod hogy vajúdtál 30órát utána császár. Én ezért szeretnék elsőre császárt és nem mindkét módon megszenvedni...
Én nagyon parázok már most és a fáldalomküszöböm is nulla... :(
Én császárral szültem a kislányomat betöltött 41 héten. Nem így volt tervezve, de az Ő érdeke ezt diktálta. Ettől nem érzem magam kevesebbnek vagy gyengébbnek.
Nem tágultam rendesen, ne voltak fájások, belekakilt a vízbe. 3 óra "vajúdás" (semmi sem volt) császároztak meg. Gerincbe kaptam az érzéstelenítőt és 40 perccel később már a megfigyelőben voltunk. Amikor kiment az érzéstelenítő akkor sem volt vészes, de nem vagyunk egyformák. A mellettem levő sorstársnak nagyon fájt, de neki ez a 2. babája volt. Az mondják minél többedik baba, annál jobban fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!