Magas vérnyomással veszélyeztetett terhes vagyok, gyógyszert kell szednem. Vajon szülhetek természetes úton vagy mindenképp császár lesz?
Szia!
Én sokáig feküdtem kórházban,találkoztam jópár magas vérnyomásos kismamival-mindet császározták.Mennyi a vérnyomásod?
Szia!
Előző terhességemkor nekem is magas volt a vérnyomásom, én is szedtem gyógyszert. Természetes úton született meg kisfiam, nem kellett a császár.
23 hetes kismami
Azt hiszem ez azért több dologtól is függhet. Álltalában a dokik nem mernek kockáztatni és inkább a császár mellett döntenek.
Nővérem világ életében magas vérnyomásos. 1 hónappal a kiírt előtt császározták, mert nagyon magas lett és nem vártak tovább a dokik. 2,6 kilóval lett meg a lánya, a keresztlányom, gyönyörű és egészséges 6 éves.
Ez persze nem azt jelenti, hogy mindenkit hamarabb császároznak! Ha amúgy rendben tartják a vérnyomásod, nem lesz baj!
Szia!
Nekem kb.a 28. héttől volt ennyi ill. 140/90-100 és nem kaptam rá semmi gyógyszert, sőt a császárt nem is említette a doki. Egyébként itthon is szoktam mérni, és mindig jó volt, biztos csak a "fekér köpenyesektől" irtóztam ennyire. Szóval én természetes úton szültem. Igaz mikor beértünk a kórházba 160/115 volt a vérnyomásom, aztán később már "lement" 130/90-re.
Kívánom, hogy minden a legjobban menjen!
Boldog babavárást!
1 hónapos anyuci:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!