Ha rövidlátó vagyok nem szülhetek természetes módon?
egyik ismerősöm egyik szemére már meg volt vakulva a másik is nagyon közel állt a vakuláshoz de mégis természetes úton szült, igaz volt is utána az orvosok között vita ez miatt
ha oda kerülsz majd akkor kérdezz rá
Na, hát ilyenről nem is hallottam. Ha olyan fontos, miért nem küldenek szemészetre is (ha már mindenféle vizsgálatot el kell végezni)?
Én szemüveges vagyok, illetve vezetéshez kell, meg jobb, amikor valami aprólékosat csinálok.
Az egyik feles, a másik másfeles. Hát nem fogom nagy dobra verni, hogy van, még megcsászároznak, na az lenne a hab a tortán...
Nem a dioptria számít, hanem a retina épsége.
A szemészeten kérj vizsgálatot.
Szia!
Nekem -7.25 és -7.45 a szemeim,rövidlátó vagyok!
Januárba szülünk természetes úton!
Nagyon indokolt esetben lenne császár,a -4 dioptria pedig még semmi sem.
Ha terhes leszel lesz szemészeti vizsgálat,ahol megnézik a retinát,és a szemfekened ha azok jók,nincs akadálya.
DE miért is lenne, nekem nagyon rossz a szemem,és engednek szülni,szóval cseppet se aggódj!!
Ez nagyon kórház, és orvosfüggő dolog, van akit már -4-essel sem hagynak természetes módon szülni.
Az egyik kórházi szobatársam a szeme miatt lett császáros...
Az én szemem is romlott a szülést követően(természetes módon szültem),és még be is vérzett, tényleg nem hülyeség hogy nem teszik ki a kismamákat ilyen megerőltetésnek.
Én három gyereket szültem természetes úton, -5-ös volt mindkét szemem. A legkisebb gyerek 2 éves korában új szemüveget csináltattam, és már csak 4,25-ös kell. Mondjuk nem a szüléstől javult, hanem a korom miatt (36 évesen:(()
Ugyanakkor a sógornőmet hasonló dioptriával nem engedték szülni, ő császármetszéssel hozta világra a fiát. Állítólag az is számít, hogy milyen gyorsan romlott el a szem, de szerintem orvosfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!