36 évesen szülni? Beállanátok?
a többséggel értek egyet.
Csak annyit jegyeznék meg, hogy 18 évesen azt hittem, milyen öregek a 36 évesek. Most, 30 évesen már teljesen máshogy gondolom. Szóval úgy vélem, aki sopánkodik, hogy már öreg leszel, az inkább a fiatalabb korosztályhoz tartozik, akiknek 30 év fölött mindenki őskövület:) Ez nem gond, csak más a szemléletük. Majd a 3. X után újragondolják ők is.
34 vagyok, a nagyobbikom 3 éves, a kicsi 1 éves, most tervezzük a harmadikat, tehát ha minden jól megy, 35 évesen szülöm meg, de legalább 4 baba van tervben.
Ja, a gyerekeim nagymamája, vagyis az anyukám, ha sétáltatja az unokákat, nem feltétlenül jönnek rá az idegenek, hogy nem a saját gyerekeit levegőzteti. Nekem meg a múltkor a buszon azt mondta egy hölgy: kedvesem, ilyen fiatalon már két picit nevel, gratulálok. :-))))
Csak ennyit a nagymamaságról. :-))
Én 33 évesen szültem a 4.-et.Most a legkisebb 20 hónapos a legnagyobb 14 éves lesz.
Én beválalnám a helyedbe!
4 gyerkőc anyukája
40 alatt simán.
40-45 éves korig nagyon meggondolnám (mivel már van kettő). Csak abban az esetben, ha az anyagi feltételek adottak és az új páromnak nem lenne még saját gyereke.
Simán!! még az elsőt is! engem anyukám 38 évesen szült (egyetlen gyerek vagyok) és semmi gondja nem volt
Én 32 évesen szültem az elsőt, aki most 2 éves, és szeretnék még egyet, de előbb vissza kell mennem dolgozni, szóval én már túl leszek a 36-on, mire kistesó projektbe kezdünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!