36 évesen szülni? Beállanátok?
Figyelt kérdés
Harmadik gyerek lenne.2011. aug. 11. 18:21
1/31 anonim válasza:
Először azt hittem, hogy első baba lesz, de aztán láttam, hogy a harmadik. Persze, hogy bevállalnám. Sok boldogságot :)
2/31 anonim válasza:
Semmiképpen sem. Nem szeretném, ha nem az anyjának, hanem a nagyanyjának néznének. Pláne, hogy már van két gyerekem is.
Plusz ilyenkor már sokkal veszélyesebb is.
3/31 anonim válasza:
A 2. válaszadó nem kicsit pesszimista, rá se ránts. Dehogy néznének a nagyanyjának! 36 évesen nem vagy öreg és főképp, hogy nem első baba lenne hanem harmadik. Egyértelműen bevállalnám. A kockázatokról pedig annyit, hogy már 2x szültél tudod mi hogyan megy, ismered a tested. Magzatvíz vizsgálatra elküldenek ha beleegyezel, de ha nem akkor sincs semmi.
4/31 A kérdező kommentje:
28 és 32 évesen szültem... ennyit arról,hogy a nagyijuknak néznek:))))
2011. aug. 11. 18:30
5/31 anonim válasza:
32,34,36 évesen szültem,harmadszorra ikreket.Semmivel nem volt nehezebb sem a terhességem,sem a szülésem mint az előzőek,pedig azok problémamentesek és könnyűek voltak.
És nem félek attól,h a nagyanyjuknak fognak nézni.:DDD
6/31 Akire77 válasza:
Szia 34évesen szülöm az első babámat 2hét mulva,szeretnénk másikat is de majd ha az első 3éves lessz.Ugyhogy lehet hogy a nagymamájuknak fognak nézni jo páran,de nem érdekel.Meg ugy gondolom hogy ha valaki ápolt és jol tartja magát jobban néz ki mint eggyik másik huszonéves,de ez csak az én véleményem.
7/31 anonim válasza:
Én a másodikat fogom most 36 évesen szülni. Lehet hogy 2 év múlva még egyet vállalunk. Másodiknak üzenem, hogy manapság legtöbben 30 felett szülnek és még ha a nagyanyjának néznek is, magasról teszek rá! 36 évesen max. a kisebbségiek lesznek nagymamák..
8/31 anonim válasza:
Én az elsőt szültem tavaly 36 évesen,és szeretnék neki 1-2 év múlva egy kistesót.Simán szülhetsz még!
9/31 anonim válasza:
Szerintem bevállalhatod, nem vagy még 50.:)Nyugodtan!
Nem kell azzal foglalkozni ki mit mond,ez a ti döntésetek.
10/31 anonim válasza:
36.éves szülinapom előtt 2hónappal fogom szülni a 3.babámat, és egyáltalán nem nézek ki nagyikának!!
Sok boldogságot!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!