Aki 17 évesen esik teherbe, az után, hogyan tovább?
Ha szül, akkor magántanuló lesz, úgy befejezi vagy nem fejezi be a sulit.
Egy lányt ismerek, aki így járt, ő aztán magántanulóként szépen megbukott, úgyhogy érettségije a mai napig nincs, így munkanélküli és persze hátrányos helyzetű (8 osztályt végzett+gyereke van, elég rossz kombó).
Ne hari kedves első,de az ilyen az nem méltányos tanács.
Nem hiszem,hogy a kioktatás miatt jönnek erre az oldalra a kérdezők,azt otthon is megkaphatják...
Ha egy ilyen fiatal lány teherbe esik akkor természetesen neki kell eldöntenie,hogyan tovább...
Azt sajnos nem tudom,hogy az iskolát lehet-e így folytatni esetleg halasztani mindenképpen beszélni kell az illetékes iskolavezetővel,már ha megtartja a babukát,és persze a terhesség előrehaladtával is számolni kell.Szerintem a kérdés is-e felé irányul.
4 ilyen lányt ismerek aki 16-17 évesen esett teherbe, egy se fejezte be az iskolát. Most hogy a gyerekek már ovisok, jó lenne a munka, de nem sok helyre kell 8 osztállyal rendelkező.
És hogy mi történik abban az 1 éveben, semmi ha megtartja akkor megszüli.
Engem csak a suli folytatása érdekelt volna ! Anyagi problémák nincsenek..A baba apukája is tökéletes.
Leginkább olyanok válasza érdekel, akik már voltak vagy közeli élményként részesültek ilyen helyzetben.
09:27-es vagyok.
Mindenképpen beszélned kell az igazgatóval. A baba születéséig (elvileg) minden további nélkül maradhatsz nappalin (már, ha bírod a beszólásokat, mert sajnos kapni fogsz). Utána magántanulóként folytathatod, ha jó tanuló voltál, akkor az igazgató biztosan minden további nélkül engedélyezi majd. Hanyadik hónapban jársz? Ez fontos az érettségi szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!