Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi az esélye 1 császáros...

Mennyi az esélye 1 császáros szülés után ( 2 éve volt) 38 évesen természetes úton szülni? Esetleg van valaki akinek sikerült?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 10:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Erre csakis az orvosod tud válaszolni, az alapján, hogy alaposan megnézett uh-n. Függ a méhed állapotától. hogy milyen állapotban vannak a varratok, stb... Aztán, hogy akkor és ott hogyan fogsz tágulni, csakis a szervezeteden, a hormonokon múlik.
2011. febr. 21. 11:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Van esélye én is úgy indultam, de sajna nem sikerült. A harmadik meg eleve császár. A szoba társamnak igen. A másik szoba társam meg császárra volt kiírva és megszült simán.
2011. febr. 21. 11:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, igazából az orvos is hasonlókat mondott (még csak 12 hetes vagyok)ha beindul spontán, tágulok és minden rendben zajlik akkor hagyják a maga útján. Csak kíváncsi lennék hátha van akinek sikerült.
2011. febr. 21. 11:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha eltelt 2 év, akkor elvileg mehet a sima szülés, de orvosfüggő is.
2011. febr. 21. 11:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem tudok pontos statisztikákat, de azt igen, hogy nagyon sok múlik az orvos hozzáállásán. Sok ismerősöm szült császár után hüvelyi úton. A barátnőmnek az orvos limitálni akarta a vajúdás idejét, mondván x idő után császár. Szerencsére váltott az én orvosomra, aki a sikeres VBAC-ről ismert. A VBAC (Vaginal Birth After Ceasar) rövidítésre rákeresve egyébként elég sok infót találni.

Itt egy honlap ami hasznos lehet: [link]

Sok sikert és boldog babavárást! :)

2011. febr. 21. 11:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Pontosan nem tudom én sem, de én hallottam olyat is, hogy aki elsőre császárral szül annak több esélye van arra, hogy a második babát is azzal szülje,de függ a sebtől is, az okoz nagy veszélyt, ha véletlen erőlködés közben szétszakad(egyik ismerősömnek azért nem engedték, hogy természetesen szüljön, mert féltek, hogy nehogy kihasadjon a sebe 3 év után)!

2011. febr. 21. 13:33
 7/7 anonim ***** válasza:
38 évesen kizárt, hogy hagyjanak szülni császár után.
2011. febr. 21. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!