Mennyi az esélye 1 császáros szülés után ( 2 éve volt) 38 évesen természetes úton szülni? Esetleg van valaki akinek sikerült?
Nem tudok pontos statisztikákat, de azt igen, hogy nagyon sok múlik az orvos hozzáállásán. Sok ismerősöm szült császár után hüvelyi úton. A barátnőmnek az orvos limitálni akarta a vajúdás idejét, mondván x idő után császár. Szerencsére váltott az én orvosomra, aki a sikeres VBAC-ről ismert. A VBAC (Vaginal Birth After Ceasar) rövidítésre rákeresve egyébként elég sok infót találni.
Itt egy honlap ami hasznos lehet: [link]
Sok sikert és boldog babavárást! :)
Szia!
Pontosan nem tudom én sem, de én hallottam olyat is, hogy aki elsőre császárral szül annak több esélye van arra, hogy a második babát is azzal szülje,de függ a sebtől is, az okoz nagy veszélyt, ha véletlen erőlködés közben szétszakad(egyik ismerősömnek azért nem engedték, hogy természetesen szüljön, mert féltek, hogy nehogy kihasadjon a sebe 3 év után)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!