Meghalt a babám, hogyan tovább?
33. hétben született halva a babám. Sokat sirtam, borzasztó időszak következett. Rá félévire teherbe estem újra, de sajnos a 10. hétben elvetéltem. Gyógyszereket szedtem. De mivel tudtam hogy ez nem megoldás egy újabb baba mellett döntöttem. Teherbe estem ismét és született egy gyönyörű kisbabám, és "megszünt" a fájdalom. Rá 3 évre egy újabb baba. És most van egy egy évesem.
Múlt évben az unokatesóméknak szülés közben halt meg a babájuk. Ők rögtön neki fogtak újra, de csak most jött össze nekik nemrég, ősszel születik majd.
Az én tanácsom,hogy minél előbb vállaljatok babát, mert igazán csak ez lesz ami majd segit rajtatok, túlélni. Hidd el tapasztalatból irom. Tudom hogy nehéz, először én is azt mondtam hogy egyhamar nem vállalok, mert még egyszer ezt nem élném túl, de végül az anyai érzések erősebbek voltak.
Ha szeretnél beszélni róla, irj nyugodtan privibe, szivesen válaszolok.
Az hogy hosszú évekkel az 1. kettő után bevállaltam még egyet, annak is oka van, de arról itt nem szeretnék irni.
Őszinte részvétem az én lányom is 6 hónapos megörűlnék ha valami történne vele ezentúl soha még csak csúnyán se nézek rá soha az életbe, nekem is kijöttek a könnyeim.
Találtam egy oldalt: angyalokszulei.hu
Ezen az oldalon vannak hasonló helyzetek esetleg te is leírhatod a történeted .
Kitartás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!