Szülés után mikor bírtatok elmenni zuhanyozni? Nem féltetek a gátseb miatt?
Figyelt kérdés
2009. márc. 29. 15:43
11/15 anonim válasza:
Én szülés után egy órával már mentem zuhanyozni. Igaz, én gátvédelemmel szültem, nem volt varratom és a szobából nyílt a zuhanyzó, de ahogy a baba bealudt a cicin és leraktuk elmentem zuhanyozni. Én abban a szobában maradtam, ahol szültem és szóltak, hogy szeretnék az ágyneműt átcserélni, addig nyugodtan felkelhetek. Gyorsan ugrottam fel, így egy kicsit megszédültem, illetve furcsa érzés volt pocak nélkül zuhanyozni, de egyébként jól esett.
12/15 anonim válasza:
Én este 7-kor szültem,két óra múlva vittek le az osztályra,és fél 10-kor már zuhanyoztam.Igaz,bő 2 óra alatt megvolt a baba és nem volt gátmetszésem...
13/15 anonim válasza:
reggel 06.09-kor szültem, délután mentem zuhizni, háááát az első pár napban nagyon nehezen ment, mert a gátseb miatt nagyon nehezen mozogtam, a lábam is nagy erőfeszítések árán tudtam csak felemelni, hogy megtöröljem, illetve, hogy a bugyit felvegyem. De van, akit nem visel meg ennyire. 10 hós már a lányom és már minden csak egy szép emlék.... Még ez is. :)
14/15 anonim válasza:
Fél5-kor született meg a kisfiam. A 2 órás megfigyelés, után mentem tusolni. Egyedül! Elkísért a szülésznő és aztán magamra hagyott, mert teljesen jól voltam.
15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2009. ápr. 4. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!