Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mikor bírtatok...

Szülés után mikor bírtatok elmenni zuhanyozni? Nem féltetek a gátseb miatt?

Figyelt kérdés
2009. márc. 29. 15:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
szia én délután 5kor szültem másnap reggel mentem zuhanyozni.a lényeg hogy a gátsebnél gyengéd mozdulatokkal mosd meg, de elötte jol áztasd meg, meg hamarabb is gyogyul.fürdés után meg ugy iy mész kezelésre ahol lefertötlenítik.ja és ne félj!
2009. márc. 29. 15:46
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ
2009. márc. 29. 15:51
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Délben szültem aznap este zuhanyoztam. Nem volt választásom, kisegítettek. De nagyon jót tett.
2009. márc. 29. 16:35
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
pár órával később menni kellett, az ápolónők ránk parancsoltak, hogy tessék felállni és zuhanyozni.
2009. márc. 29. 17:06
 5/15 anonim ***** válasza:
95%
Éjfélkor szültem, reggel 6-kor jött az ápolónő, hogy megyünk tusolni. Még kicsit szédültem, de mindenben segített, összeszedte a cuccom, bugyi, betét stb. Végig fogta a kezem, el ne essek, és tusolni is segített. Nagyon aranyos volt:)
2009. márc. 29. 17:10
 6/15 anonim ***** válasza:
91%

Én délután szültem, de elég ramaty állapotban olta szülés után, ezért csak másnap reggel kellett kimenni zuhanyozni (este csak lemosdattak).

Én leginkább attól féltem, hogy elájulok, de végül is segítségel, de sikerült kimenni.

A gátsebbel nem is foglalkoztam, fájt nekem alul minden, örültem, hogy túléltem a zuhanyozást.

2009. márc. 29. 17:17
 7/15 anonim ***** válasza:
95%
Délután 3-kor szültem, 1/2 6-kor behozták a babámat mellém, megszoptattam és utána mentem zuhanyozni. Nem volt semmi bajom, így egyedül mentem, bár azért az ajtót résnyire nyitva hagytam, hogy a szobatársaimnak tudjak szólni, ha gond van (saját fürdőszobánk volt). A gátsebet nem kell suvickolni, elég, ha a zuhannyal alaposan leöblíted. Még jól is fog esni, meglátod :)) A zuhanyzás után rögtön jobban érzi magát az ember.
2009. márc. 29. 17:42
 8/15 anonim ***** válasza:
97%
Szia, én 13:30-kor szültem, és a két órás megfigyelés után kikísért a szülésznő zuhanyozni. Pisilnem is kellett féltem, hogy rossz lesz, de nagyon jólesett. A lényeg, hogy szárazra kell törölni a sebet. Üdv
2009. márc. 29. 18:15
 9/15 anonim ***** válasza:
88%
nekem pár órával a szülés után már mennem kellett tusolni, rám "parancsoltak", de teljesen egyedül!!, senki nem segített, ha összeesek, lehet, hogy fel sem tűnt volna senkinek:((( minden erőmet össze kellett szednem.
2009. márc. 29. 19:18
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
én 3 kor szültem délután és este10-kor elmentem fürödni :)
2009. márc. 29. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!