Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Természetess vagy császár...

Természetess vagy császár mellet döntenél?

Figyelt kérdés

Szülni fogok és természetes úton.Azt mondták,ha így teszem akkor a sexuális életemnek löttek nekem s a férjemnek is, mert hiába szűköl vissza soha nem lesz a régi..ezt eddig is tudtam,de azt mondják, hogy nagyon nagy lesz a különbség/érezhetően/

Akik természetes úton szültek kérlek írjátok le, hogy tényleg nagy-e a változás számodra és a férjednek is?!

2011. jún. 22. 12:56
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
93%

13:29es, te sem szultel meg szerintem, ha ilyeneket masolsz be.

Nem jar szeklet kitolodassal, nem minden esetben. Nem lesz tagabb a huvely, ez baromsag, nem mindenkinel. Ez tapasztalat, nemcsak az enyem.

2011. jún. 22. 13:39
 32/48 anonim ***** válasza:
0%
Nem bemásoltam hanem saját magam írtam.
2011. jún. 22. 13:51
 33/48 anonim ***** válasza:
100%

Ha saját magad írtad,akkor nagy hiányosságok vannak a tudásodban. Azért válaszoltam rá soronként

13:39

2011. jún. 22. 13:52
 34/48 anonim ***** válasza:
22%
Úgy látszik, akinek nincsenek érvei és nem meri vállalni az arcát, az a piros gombon éli ki elfojtott komplexusait. Tenyerelj rá erre is nyugodtan! Hátha ezzel a gyógyulás útjára léphetsz!
2011. jún. 22. 13:53
 35/48 anonim ***** válasza:
53%
Jól tetted, hogy soronként válaszoltál rá, nagyon ügyes vagy!
2011. jún. 22. 13:55
 36/48 anonim ***** válasza:
93%
Nem ügyes vagyok, csak nagyon idegesítő amikor valaki zéró tudással hülyeségeket terjesz,amit szegény kismama esetleg elhisz.Ha nem tudsz valamit biztosan,akkor kérlek legközelebb nézz utána. Mert a végén ez is olyan lesz,minthogy "lőttek a szexuális életemnek"
2011. jún. 22. 13:57
 37/48 anonim ***** válasza:
100%

Azért hello....

A császár egy nagy hasi műtét függetlenül attól, hogy bikini vonalban, vagy függőlegesen vágnak. Nekem császár volt, és megviselt bizony, mert minden izmot átvágnak, stb.

2011. jún. 22. 14:05
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nekem 3 hüvelyi szülésem volt,mind a 3x vágtak.

De semmi gondom,gondunk nincs a szexuális életünkkel.

A hüvelyem állitom neked,semmit sem változott szűkség terén,sőt.

Ha választanom lehetett volna,akkor sem választottam volna a császárt,az egy nagy hasi műtét,amiből elég nehéz a felépülés.

Voltak császáros szobatársaim,akik alig tudtak még pár nappal utánna is felülni az ágyban.

Én a 3-ik babám pl. reggel 9-kor született,délben már az ágyamon ültem,tusolni mentem.

Persze ez nem mindenkire jellemző.

2011. jún. 22. 14:53
 39/48 anonim ***** válasza:
95%

Császármetszéssel szülés:

A heg látványos a strandon. ???????????????? Azért bikini alsót csak veszek....

Nem jár székletkitolódással.

Nem jár akkora fájdalommal. ????????????????????? Egy nagyhasi műtétnél viccből megy az ember egy ideig derékszögben, nem fáj ám...

Szülés után azonnal lehet szexelni. ??????????????? Persze, a baba még ott volt, és már csináltuk is...

A babának ez a rosszabbik módja a szülésnek.

A heg tovább fáj mint a természetes szülés utáni heg a gáton.

Kérdezném, hogy ezeket komolyan gondolod???

Azonnal szexelni????? Egy műtét után????????????

Nem fáj??????????

Bocsi, de átvághatnám a hasfalad???????

2011. jún. 22. 15:02
 40/48 anonim ***** válasza:
Kedves 13.27-es,13.18-as vagyok. Szóval ne félj,nekem csak azért történt ez meg,mert a szülésznőm benézte a dolgokat,és nem szólt az orvosomnak hogy vágni kéne.Nem a fenék irányába vágnak,hanem picit oldalirányba.Én az orvosomra biztam a szülés módját,azt hittem csinál gátmetszést,ha ugy látja jónak.
2011. jún. 22. 15:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!