Természetess vagy császár mellet döntenél?
Szülni fogok és természetes úton.Azt mondták,ha így teszem akkor a sexuális életemnek löttek nekem s a férjemnek is, mert hiába szűköl vissza soha nem lesz a régi..ezt eddig is tudtam,de azt mondják, hogy nagyon nagy lesz a különbség/érezhetően/
Akik természetes úton szültek kérlek írjátok le, hogy tényleg nagy-e a változás számodra és a férjednek is?!
vakbélműtét miatt már van vágásom,túlélhető volt a lábadozás utána
igy egyértelműen császár,belőlem lenn nem jön ki semmi,az fix
24/N
Ja, és a gát nem szakad általában, azt vagy metszik (és az nem fáj, alig érezni), vagy gátvédelem van, amikor kellően ki lehet tágítani (nem mindenki alkalmas rá, és nem mindenhol ez a gyakorlat), ilyenkor még ölteni sem kell. Nekem metszették, nem fájt. Utána kicsit rossz volt a gátseb, de pár hét után már begyógyult teljesen.
Szakadni, repedni olyankor szokott, amikor esetleg túl nagy a baba, és nem vágtak elég nagyot, vagy nem lehet nagyobbat vágni, vagy ha azt gondolják, hogy nem kell vágni, de mégis kellett volna.
Érdekes, amit írtok a császár után maradó hegről. Anyám esetében még tényleg kínzás, hogy átvágták az izmokat, szöveteket, mindent, azóta is szenved vele..
De az unokatestvéreim akik így szültek, mind csak egy-egy pici bikinivágással büszkélkednek, ami úgy beforrt, hogy alig látszik, és semmi problémát nem okoz. Csak a bőrt vágták meg, a szöveteket pedig széthúzták, ami később ugyanúgy visszaállt..
Ti mind mostanában szültetek? Mert furcsa, ha még most is így megkínozza az embert a dolog..:(
Aki ilyet mond, hogy a természetes szülés után nem lehet jó szexuális életed, az megérdemelné, hogy kivégezzék, mert ezzel sok nönek okoz felesleges félemet.
Én szültem természetes úton is - és semmi különbséget nem tapasztaltam utána (eltekintve az elsö idöktöl, amig a gátvarrat rendbejött), se nekem, se a férjemnek nem változott semmit az érzés.
Szültem császárral is, és az sem jobb, mert máshol fáj, viszont ott sokkal nagyobb a komplikációk veszélye, és a babának meg egyértelmüen a természetes szülés a jobb (kivéve, ha orvosi oka van a mütétnek).
Nem tudom ki mondta és miért, hogy lőttek a szexuális életnek természetes szülés után, mert ez nem igaz.
nekem csináltak gátmetszést, és kivártuk a 6 hetet, utána minden gond nélkül ment. Először kicsit húzódott a sebhely, de később nem adódott ebből semmi gond. A férjem nem panaszkodik :).
Barátnőmet császározni kellett, és nagyon csúnya maradt a vágás helye. Szerintem ha rajtad múlik inkább a természetes szülést válaszd, már ha egyáltalán lehet választani ott ahol szülni fogsz.
Természetesen szültem, és még szűkebb is vagyok, előtte sosem intim tornáztam, utána igen.
Ez egy nagy marhaság, h könnyebb császárral, feküdt elem egy anyuka, az első szülése császáros volt, a második sima, és ő mondta, h százszor inkább a sima szülés.
Ne felejtsétek el, h biológiailag így vagyunk "összerakva".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!