Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Természetess vagy császár...

Természetess vagy császár mellet döntenél?

Figyelt kérdés

Szülni fogok és természetes úton.Azt mondták,ha így teszem akkor a sexuális életemnek löttek nekem s a férjemnek is, mert hiába szűköl vissza soha nem lesz a régi..ezt eddig is tudtam,de azt mondják, hogy nagyon nagy lesz a különbség/érezhetően/

Akik természetes úton szültek kérlek írjátok le, hogy tényleg nagy-e a változás számodra és a férjednek is?!

2011. jún. 22. 12:56
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Én pont 1 éve szültem,természetes úton,első babát.Szerintem maradandó tágulás 3.-4.baba szülésénél lehet esedékes.Én gátvédelemmel szültem,nem csináltak gátmetszést,de nagy volt a baba,lerepedt a fenekemig a gátam.Plusz hüvelyfalrepedés meg ilyenek.A doktorúr szépen megvarrt mindent,semmivel sem tágasabb a helyzet mint előtte volt.A férjem szerint sem,sőt mégegy babát akar.Ha lesz,Őt is természetes úton szeretném megszülni.
2011. jún. 22. 13:18
 22/48 anonim ***** válasza:
90%

Csak orvosilag indokolt esetben császároztatnék. Tornázni kell ÉS intimtornázni, és semmi gond nem lesz ebből.

Annál lesz nagy a különbség, aki plöttyedt és gyengék az izmai. Persze ma már egy csomó ilyen nő van, akik ráadásul aztán azt hiszik, hogy ez a normális. Pedig nem.

2011. jún. 22. 13:19
 23/48 anonim ***** válasza:
100%

Az eszem megáll,mennyi idióta van...Minek kell hülyeségekkel tömni egy állapotos nő fejét?

2 gyermekem van,mindkettő természetes úton született,és semmi nem változott meg a szexuális életünkben.Gyakran vagyunk együtt,mindketten élvezzük,nem fáj.Szülés után 4 héttel már együtt voltunk,pedig volt gátmetszésem is,ami nagyon hamar rendbe jött.Aki azt állítja a szülés rontotta el a szexuális életüket,az hazudik.Magának köszönheti,mert vagy nincs neki kedve hozzá,vagy a férjének az asszonykához,és másnál keres vigaszt...Valamire fogni kell.

2011. jún. 22. 13:22
 24/48 anonim ***** válasza:

Gyerekvállalás, nevelés/szülés

Ebben a kategóriában is kérdezd meg. Sok a teljesen friss emlék!

2011. jún. 22. 13:23
 25/48 anonim ***** válasza:
19%

Képzelje el a legcifrább jelzőket magára az, aki lepontozta a válaszomat (első). Miért ne lehetne személyes véleményem? Sérti a másképpen gondolkodók jogait? Én nem tömtem semmiféle baromsággal a kérdező fejét..

Az ilyen süllyedjen el szégyenében!

2011. jún. 22. 13:26
 26/48 anonim ***** válasza:
46%
Kicsit offolok, és bocsi érte.. de olvasom az egyik válaszolónál, hogy a gátja elszakadt a fenekéig.. no most én ettől már előre félek, mert a nődoki is említette, hogy nekem nagyon kicsi a gátam, ami annyit jelent, hogy a hüvelyem és a végbélnyílásom között van kb. 1 centi.. :( Az egy dolog, hogy természetesen szeretném megszülni majd a babámat, de vajon velem mit tudnak majd kezdeni ez alapján?? :S
2011. jún. 22. 13:27
 27/48 anonim ***** válasza:
19%

Természetes szülés:

Széklet kitolódással jár.

A babának ez a jobbik szülés.

Megvágják a gátat ami a hüvelybemenet és a végbélnyílás közötti bőr, hogy a baba kiférjen.

Fáj a gáton lévő vágás a szülés utáni hetekben és ekkor nem lehet szexelni se.

Kitágul a hüvely ami a szexnél kevésbé izgató a pénisznek.

A heg nem látszik a strandon.

Császármetszéssel szülés:

A heg látványos a strandon.

Nem jár székletkitolódással.

Nem jár akkora fájdalommal.

Szülés után azonnal lehet szexelni.

A babának ez a rosszabbik módja a szülésnek.

A heg tovább fáj mint a természetes szülés utáni heg a gáton.

2011. jún. 22. 13:29
 28/48 anonim ***** válasza:
Simát választottam volna, ha választhattam volna, de muszáj volt császározni, különben már nem élnénk
2011. jún. 22. 13:32
 29/48 anonim ***** válasza:
52%

Természetes szülés:

Széklet kitolódással jár.

(ez nem gond letörlik)

A babának ez a jobbik szülés.

(igy igaz)

Megvágják a gátat ami a hüvelybemenet és a végbélnyílás közötti bőr, hogy a baba kiférjen.

(nem biztos,ha gátvédelemmel szülsz akkor 99%-ban nem vágnak)

Fáj a gáton lévő vágás a szülés utáni hetekben és ekkor nem lehet szexelni se.

(Nem a gátseb miatt nem szexelhetsz, hanem a méh miatt)

Kitágul a hüvely ami a szexnél kevésbé izgató a pénisznek.

(intimtonával seperc alatt visszamegy. Sőt megerősödik és játszhatsz vele aktus közben)

A heg nem látszik a strandon.

Császármetszéssel szülés:

A heg látványos a strandon.

(már régen nem látványos hiszen nem hosszában vágnak hanem keresztben)

Nem jár székletkitolódással.

Nem jár akkora fájdalommal.

Szülés után azonnal lehet szexelni.

(nem igaz, sőt legtöbbször csak később lehet, hiszen a méhsebnek kell begyógyulnia)

A babának ez a rosszabbik módja a szülésnek.

A heg tovább fáj mint a természetes szülés utáni heg a gáton

2011. jún. 22. 13:39
 30/48 anonim ***** válasza:
Ha lehetőség van rá, egyértelműen a sima szülést érdemes választani! A hüvely egy nagyon tágulékony szerv, nagyon hamar visszahúzódik, intim tornával pedig még inkább. Sokkal gyorsabb a gyógyulás, nem jár mindig székletkitolódással, a babának így a legjobb, mert a szülőcsatornában van ideje adaptálódni a kinti élethez. A császár nem csak, hogy sokkal fájdalmasabb, ha elmúlik az érzéstelenítő, a szöveteknek is megterhelő, előfordulhat a heg miatt később vetélés, sérv. A császár után is ki kell várni a 6 hetet a szexuális élettel, és indokolatlanul nem is nagyon csinálják. Amikor voltam nyári gyakorlaton (orvosi egyetem) szülészeten, akkor mindig azok a kismamák voltak jobban, akik természetes úton szültek.
2011. jún. 22. 13:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!