Tényleg lehet ilyen nyugalomban szülni és nevetve, mint a második anya?
Csak tájékoztatásként írom, h az nézze meg a videót, akit nem ráz meg egy hüvlyi szülés látványa! Nekem nagyon tetszik a kisfilm.
http://www.youtube.com/watch?v=PeKAx03068s&feature=feedrec_g..
Szerintem lehetséges, miért ne?
Én is vigyorogtam mint a vadalma szüléskor, a dokival beszélgettem két nyomás között. Abszolút nem fájt semmi, csak haskeményedést éreztem, meg ahogy a kicsi segített kifelé nyomta magát.
Pedig engem még szét is vágtak alaposan, mert hirtelen leesett a szívhangja.
Van ilyen, bár nem hangosan röhögtem (hang nélkül néztem meg a videót) de fájdalom nélkül fájdalomcsillapítás nélkül is lehet szülni (hormonkérdés)
3 rétegben varrtak tovább tartott mint a szülés :) azt is érzéstelenítés nélkül, utána leugrottam az ágyról, majd kivágtáztam a férjemhez hogy megmutassam neki a babát (aki akkor már az inkubátorban volt) Na ott meg sírva nevettem, mert olyan nagyon szép volt :)
Szia!
Én másfél óra alatt,egy hang, egy pisszenés nélkül szültem meg a 2. gyermekemet.
Még a szomszéd szülőszobából is átjöttek gratulálni.
Igen, lehet így szülni, csak önuralom kell hozzá.
Nekem csak az lebegett a szemem előtt, hogy a hangoskodással sok erőmet elvesztem és annál később láthatom a kicsit.
Nekünk kell segíteni, hogy Ő könnyen meg tudjon születni.
Persze fáj, de ki lehet bírni és elmúlik azonnal ahogy meglátod a picit!
Fájdalomcsillapítás nálam nem volt.
Köszönöm a válaszaitokat!
Habár még sosem szültem, de van némi fogalmam a szülésről. Szülésznőként végeztem, de az élet egy más utat szánt nekem, így az iskola után el kellett hagynom a hivatásom.
Igazából csak azért akartam ezt a videót megosztani, mert látom, hogy sokan rettegnek. Abban a reményben tettem fel a kérdést, hogy lesznek itt anyák, akik tudnak megnyugtató történetekkel is szolgálni azoknak, akik még előtte állnak.
Gratulálok mindenkinek a gyermekéhez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!