Kismamák, ti vállaltatok úgy gyermeket, hogy csak a férjetek dolgozott?
Köszi,csak a kérdésböl ugy értelmeztem h még gondolkodsz a babavállaláson.
Én inkább boldog vagyok,mint egy gazdag pasi mellett boldogtalan.
de sztem majd rájössz ha a helyzet nem változik,mindenesetre kivánom a legjobbakat.
(az "apa" akarta a gyereket?mert ha igen,nem értem miért nem egyértelmü neki h neki is kéne néha venni pár dolgot vagy neked pénzt adni)
"Úgylátom itt normál polgáremberek bolyonganak,akik a 100-100 ezer forintjukat összerakják,ezért nemértik eleve a kérdést...tömeg..."
"Végre egy igényes ember.."
Kérdező,te nagyon-nagyon el vagy tévedve..Hidd el,nagyobb bajban vagy,mint az,aki a 100-100 e ft-ját összerakja..
Akarja ő,csak hát törődhetne velünk többet is...legalább is úgy vélem.
Nem gondoltam volna,hogy ennyire nehéz lesz,és még mi lesz késöbb,szemét egy világ jön.
8.15 vagyok.
Nálunk a munka pont fordított. Vállalkozásunk van,Ő mellette más cégnél dolgozik. Minden munkát rám hárít,mert gyerek mellett belehet osztani az időt. Ismerősöknek az a kép maradt meg rólam,hogy egyik kezemben a gyerek másikban meg az árut cipelem. Mégse tudok eleget tenni neki,de már nem is akarok. Túl vagyok egy idegösszeroppanáson,ami a fiam szeme láttára történt. Most gyógyulok és semmi nem fontosabb,mint a fiam.
Ha már kismama vagy legyél boldog,mert egy csodálatos időszakon mész keresztül. Élvezd ki minden pillanatát és ne idegesítsd magad semmin.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!