Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csaszaros Anyukak! Mikor...

Csaszaros Anyukak! Mikor vallaltatok a masodik kislurkot? Mennyi ido van a ket Picitek kozott? Milyen fogamzasgatlast valasztottatok?

Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 16:33
 1/9 anonim ***** válasza:
nekem azt mondta a doki hogy olyan jol sikerult a csaszar hogy 4 honap utan megprobalhatjuk a masodik babat...a baj csak az hogy szules ota mar eltelt 21 honap es meg sajnos nem sikerult osszehozni.
2010. nov. 16. 19:34
 2/9 anonim ***** válasza:

En 11 honapja szültem. A dokim 2 evet mondott - nem tudom,h a fogantatàsig kell-e annyit vàrni vagy hogy nagyobb legyen a pocak?

Eddig òvszert hasznàltunk,de a köv hònaptòl tablettàt fogok szedni. Sokat gondolkodtam a spiràlon is,de nagyon sok "nem tùl jòt" hallottam ròla. Embere vàlogatja. A tabletta sem jò,mert az meg hormon,de nem akarok minden hònapban görcsölni,h vajon megjön-e. A gumit meg èn nem nagyon szeretem. Màs nem nagyon marad...

2010. nov. 16. 19:45
 3/9 anonim ***** válasza:
A két gyerek születése között egy nap híján másfél év van. Jelenleg 3 és 21 hónaposak a fiaim. A dokim, mikor mentem hozzá a pozitív teszt után, semmit sem mondott, nem tartotta korainak a dolgot, mondjuk a másik is császár lett, de azért, mert miután elfojt a magzatvíz, semmi sem történt még 12 óra múlva sem. Megindították a szülést, természetes szülésre készültünk, de sajna az én testem nem így gondolta. Mint kiderült, nem is bánhatom, mert a zsinór szorosan a nyakán volt, a hegem totál vékony volt, szóval így volt jobb mindenkinek. De nem voltak illúzióim, gondoltam, hogy ez lesz...A végeredmény pedig két egészséges gyermek, a felépülés pedig sokkal gyorsabb és könnyebb volt (már tudtam mire számítsak).
2010. nov. 16. 20:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! 8 hónapos volt a lányom mikor megfogant a második. Tervezett volt. Jelenleg 26 hetes vagyok, és 17 hónap lesz a két gyerek között. Mi így akartuk. A dokim mondta, hogy ha úgy alakul, hogy minden rendben lesz, akkor még természetes úton is megszülhetem. Eddig minden rendben van.
2010. nov. 16. 20:47
 5/9 anonim ***** válasza:

3 év lesz köztük, dec elején szülök. A tervben 2 év különbség volt, de nem jött össze sajna.

Amíg védekeztünk addig óvszer, de nem volt az első évben túl gyakori a szex, mert nekem nagyon sokáig fájt (szoptatáűs ideje alatt végig, utána rendbejöttem. Nem tudom, mi az összefüggés, de érdekelne)

2010. nov. 16. 21:14
 6/9 anonim ***** válasza:

Most 14 hónapos a lányom, és 7 hetes vagyok.Voltam már dokinál.Nem mondta, hogy korai lenne.És csak egyszer próbálkoztunk:)

Szülés után spirál lesz.Az első terhesség előtt is az volt kb. 8 évig.Soha nem volt vele problémám.

2010. nov. 16. 22:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta az orvosom, hogy 2 év legyen a 2 szülés között. Kisfiam 2008 szeptemberében született, és idén novemberre voltam kiírva a kistesóval, de sajnos elvetéltem. Akkor volt egy hasi műtétem is, olyan mint még egy császár, és 6 hónap várakozást javasoltak. Most megint babát várok, 2011. májusában szülök.

A szülés után fogamzásgátlót szedtem, de nem igazán bíztam benne, ezért abbahagytam és áttértünk a gumira. Amikor védekezni kellett végig azt használtuk.

2010. nov. 16. 22:13
 8/9 anonim ***** válasza:

16 hónap van a két gyermek között, semmi gond nem volt.

A gyerekek között nem volt féltékenykedés. Mégegyszer lehetne így tennék megint.

2010. nov. 16. 23:23
 9/9 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat Lanyok!

Nekem is mondta a doki, hogy minimum 2 ev de en mar nagyon benne vagyok a korban...nincs nagyon idom "varni". A nover aki latogat azt mondta, varjunk egy evet es jovo ilyenkor durr-bele-bumm. Nem volt tervben a csaszar. Nem gondoltuk, hogy ezzel is szamolni kell es orommel olvasom, hogy sokan kozuletek bizony alig vagy nem is varta meg a 2 evet.

Nagyon nyomulnak a fogamzasgatlassal is. Ajanljak a spiralt mert az injekciotol megdagad az ember...tegnap mondtam apjuknak, hogy en nem akarnek egy evre spiralt felrakatni. Idegenkedem az idegen anyagtol a testemben es azt le is kell venni....szoval eloterjesztettem a gumis megoldast. Nem tiltakozott.

2010. nov. 17. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!