Csaszaros Anyukak! Mikor vallaltatok a masodik kislurkot? Mennyi ido van a ket Picitek kozott? Milyen fogamzasgatlast valasztottatok?
En 11 honapja szültem. A dokim 2 evet mondott - nem tudom,h a fogantatàsig kell-e annyit vàrni vagy hogy nagyobb legyen a pocak?
Eddig òvszert hasznàltunk,de a köv hònaptòl tablettàt fogok szedni. Sokat gondolkodtam a spiràlon is,de nagyon sok "nem tùl jòt" hallottam ròla. Embere vàlogatja. A tabletta sem jò,mert az meg hormon,de nem akarok minden hònapban görcsölni,h vajon megjön-e. A gumit meg èn nem nagyon szeretem. Màs nem nagyon marad...
3 év lesz köztük, dec elején szülök. A tervben 2 év különbség volt, de nem jött össze sajna.
Amíg védekeztünk addig óvszer, de nem volt az első évben túl gyakori a szex, mert nekem nagyon sokáig fájt (szoptatáűs ideje alatt végig, utána rendbejöttem. Nem tudom, mi az összefüggés, de érdekelne)
Most 14 hónapos a lányom, és 7 hetes vagyok.Voltam már dokinál.Nem mondta, hogy korai lenne.És csak egyszer próbálkoztunk:)
Szülés után spirál lesz.Az első terhesség előtt is az volt kb. 8 évig.Soha nem volt vele problémám.
Nekem azt mondta az orvosom, hogy 2 év legyen a 2 szülés között. Kisfiam 2008 szeptemberében született, és idén novemberre voltam kiírva a kistesóval, de sajnos elvetéltem. Akkor volt egy hasi műtétem is, olyan mint még egy császár, és 6 hónap várakozást javasoltak. Most megint babát várok, 2011. májusában szülök.
A szülés után fogamzásgátlót szedtem, de nem igazán bíztam benne, ezért abbahagytam és áttértünk a gumira. Amikor védekezni kellett végig azt használtuk.
16 hónap van a két gyermek között, semmi gond nem volt.
A gyerekek között nem volt féltékenykedés. Mégegyszer lehetne így tennék megint.
Koszonom a valaszokat Lanyok!
Nekem is mondta a doki, hogy minimum 2 ev de en mar nagyon benne vagyok a korban...nincs nagyon idom "varni". A nover aki latogat azt mondta, varjunk egy evet es jovo ilyenkor durr-bele-bumm. Nem volt tervben a csaszar. Nem gondoltuk, hogy ezzel is szamolni kell es orommel olvasom, hogy sokan kozuletek bizony alig vagy nem is varta meg a 2 evet.
Nagyon nyomulnak a fogamzasgatlassal is. Ajanljak a spiralt mert az injekciotol megdagad az ember...tegnap mondtam apjuknak, hogy en nem akarnek egy evre spiralt felrakatni. Idegenkedem az idegen anyagtol a testemben es azt le is kell venni....szoval eloterjesztettem a gumis megoldast. Nem tiltakozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!