Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi alapján választottatok...

Mi alapján választottatok orvost? Pénzt adtok/adtatok neki?

Figyelt kérdés
Nekem nem igazán van arra pénzem, hogy minden alkalommal adjak neki majd. Sztk-s orvoshoz szeretnék menni. Mi a véleményetek?
2010. júl. 1. 10:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem attól függ hogy sztk-s -e attól még lehet rendes.

Én úgy találtam dokit hogy amikor szültünk Ő jött be szivhangot ellenőrizni de lejárt a müszakja. Nem nála szültünk aztán kértem hogy Ő szedhesse ki a varratokat és nagyon normális volt hozzá mentem 6 hetes kontrollra és ott kértem meg hogy vállaljon el. Nem pénzéhes a DEOEC nővédelmin dolgozik oda szokott hivni nem kér pénzt.

Nem is pénzt adnék hanem kedveskednék valamivel.

2010. júl. 1. 10:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Én csak ügyeletes orvosnál szülnék.Volt is a tv-ben szó erről,és nagy igazság,hogy a fogadott orvos,beeshet hulla fáradtan egy egész éjszakás party-ról is,az ügyeletes orvos viszont kipihet,oda tud koncentrálni,friss.

Mindegyik orvos tudja a dolgát.A pézt pedig eldöntöd szülés után.

2010. júl. 1. 10:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerencsére magyarországon még szabad orvsválasztás van ezért nem kell fizetned azért hogy te válaszdhasd ki azt az orvost aki neked a legszimpatikusabb.Én is sztk-s dokihoz járok,de nem oda ahova tartozom hanem a mellettünk lévő kerületbe.Első alkalommal elmentem oda ahova tartozom,de borzasztó élmény volt.Ezután elkezdtem kérdezősködni és a neten böngészni.Így találtam rá a mostani dokimra aki egy szuper doki.Nem adok neki pénzt mert nem a magán rendelésére járok hanem az sztk-ba,de így is nagyon rendes velem.Szerintem tudja hogy ha megtehetném elmennék a magánrendelésére.Szülni viszont nem nála fogok mert másik korházba tartozik mint ahol én szeretnék szülni.Szerintem is teljesen jó ha ügyeleteshez mész,lehet a dokid oda sem ér vagy hulla fáradt és a pénzt akkor is oda kell adni.Szerintem keresgélj és meg fogod találni a neked leg megfelelőbb dokit akiben megbízol.A végén meg máshogy is meghálálhatod,nem kell feltétlenül pénzt adni.Kis ajándék vagy valami.Remélem megtalálod a megfelelőt.Szép babavárást

23+1hkm

2010. júl. 1. 11:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Választás:

Velem az előző dokim, 5 év után volt olyan tuskó, amilyet leírni sem lehet. Másnap átmentem a közelben lakó dokihoz és megkérdeztem járhatnék-e hozzá. Ennek 6 éve.

Szimpatikus volt, hogy van már két gyereke, egy tündér felesége, és olyan csendes, rendes emberek.

Aztán kiderült, hogy a szakmában is nagyon jó neve van, emberséges és nem pénzközpontú.

Rendelés:

Hol magánba, hol kórházba megyek hozzá, 1-2 alkalommal megpróbáltam pénzt is adni neki, de nem fogadta el, magánrendelésen fizetek csak.

A szülés után vettünk neki egy méregdrága ajándékot, ennyit igazán megérdemelt, ahogy velünk viselkedett.

Sztk-s orvoshoz nem mentem volna azért, mert nálunk meddőségi gondok voltak és ehhez saját orvos kellett, aki gondoz rendesen. Benne pedig megbíztam, a többi gyerekemet is nála fogom szülni.

2010. júl. 1. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!