Mi a keresztneve a babátoknak, és mi a keresztnevetek nektek, szülőknek? Hogy, mi alapján választottátok ki a leendő csöppség nevét?
Andrea-József (Szülők)
Attila-Dániel (Gyerekek)
Normális, és nem úgymond divat nevet akartunk adni az utódainknak.
Katalin -Tamás
a férjem befutója a Vanda volt az enyém a Georgina.és hát a lányunk neve Georgina Vanda lett.de a Vandát használjuk.
A kisfiamnak nagyon nehezen találtunk nevet,mindkettőnknek más nevek tetszettek,de egyben maradtunk:)Kornél
Mi nevünk Aliz és Zoltán
Hunor-Zselyke-Zsombor a gyerekek nevei. Régi magyar neveket szerettünk volna, ez illik a vezetéknevünkhöz is.
Mi Péter és Tünde vagyunk.
Az én kislányom neve LÉDA.
Én Tímea vagyok,párom Zsolt.
Szerettem volna egy egyszerű,rövid és szép tiszta csengésű nevet.És szerintem különleges is és nem túl gyakori.
(és imádtam az Ady verseket) :))
Boglarka Dorka a kislanyunk neve
Mar a fogantatasa elott 6 evvel elhataroztuk, hogy Boglarka lesz a lanyunk, de amikor teherbe estem es kiderult, hogy kislany mindenki bele akart szolni, hogy mi is legyen a neve.
Anyosm azt akarta, hogy Erzsebet vagy Katalin, mert O Erzsebet Katalin.Nekem egyik nev sem tetszik.Anyukam kulon kerte, hogy ne az O nevet adjuk, mert utalja.
Akkor gondoltuk, legyen Greta Zsoka, mert Greta Margait napon van (anyukam Margit)Zsoka pedig Erzsebet napon.
De valahogy nem ereztuk, hogy igen ez az a nev.
Marpedig a ferjem csaladjaban szokas, hogy a szulok vagy a nagyszulok nevet kapja a baba.En nem szerettem volna, hogy ugyan ugy hivjuk a lanyunkat minte engem.
Utanna eszunkbe jutott, hogya ferjem is Boglarka lett volna, ha lanynak szuletik.
Nekem a masodik nevem Dora es onnan jott a Dorka.
Andras es Bernadett Dora a 2 szulo :)
Ildikó-Tamás
kislány: Renáta
kisfiú: nekem a Georgina tetszett, de férjemnek nem, ha lány lett volna, Julianna, nekem fiúban a Norbert, de neki nem, így lett a pici Tamás. De a következő akkor is Georgina vagyy Norbert lesz!
Szülők: Szilvia és Sándor
Gyerkőcök: Szamira és Nimród
Nem szerettünk volna mindannapos neveket, ezért került ezekre a választás.
Szülők:Károly,Dorottya
Kisfiúnknak magyar nevet szerettünk volna és csak azok között válogattunk.Levente lett,ez mind a kettőnknek nagyon tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!