Hogy csináltátok? 6 hónapos koráig ha szoptatom a babát utánna melyik bébiételt választottátok? Melyik a legjobb?
Amelyiket a baba szereti.
Enyém az univert és a kecskemétit szerette, a többit nem. De én ennek örültem, hogy nem kell drága hippeket és nestléket hazavinni.
én hippet, nestlét és univert(ebből csak a cukor nélkülit) adok neki, ezekkel meg vagyok elégedve, de az összetevőket mindig elolvasom, mert pl.:áfonyás almát 4hónaposra írják, pedig bogyós gyümölcsöt még nem ehet ennyi idősen, meg sok 4 hónaposnak írt főzelékben van hús, szerintem anyatejesnek az is csak később való, ha már kóstoltattad vele külön a zöldséget
kecskemétit nem veszek mert minden kajájukban van cukor
Univer. Magyar,jó az ára,só- és cukormentes-ami a legkisebbeknek való. Viszont jól nézd meg az összetevőket,és az alapján válaszd ki,hogy adható-e már a babádnak. A bébiétel-gyártók elég lazán értelmezik,hogy mit mikortól kaphat egy baba...
A Hipp is jó,ha sikerül akciót kifogni.
A Kecskemétiben általában cukor van.
A Milupának is van 100 %-os gyümölcs bébiétele,azt is szerettük,azt hiszem Fruttapura a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!