Mi a keresztneve a babátoknak, és mi a keresztnevetek nektek, szülőknek? Hogy, mi alapján választottátok ki a leendő csöppség nevét?
Szülők: Tünde és Krisztián
Kislányunk: Tünde
A név választás egyszerű volt. Férjem részéről nem lehetett exbarátnő neve:)
Szülők: Beatrix - Tamás
Baba: Liza
Nem túl gyakori, egyszerű, de szép nevet szerettünk volna.
Engem Renátának hívnak,férjem Sándor,a kisfiúnk pedig Marcell.
Mindkettőnknek ez a keresztnév tetszett! :-)
Márti és Gábor, a kislányunk pedig Nóra Elizabet
Azért választottuk ezt a nevet, mert olyat szerettünk volna neki, ami nem túl gyakori. Nem akartunk "tucatnevet".
Én Nikolett párom Elek.
Kisfiúnk Elek Benedek. Apa ragaszkodott,hogy kapja az ő nevét én pedig a Benedekhez ragaszkodtam.A Benedeket használjuk:)
Bálint Péter a kisfiúnk.
Szülők: Péter, Lívia
Az apukát alig tudtam lebeszélni a Simon névről, én azt nem szerettem volna, mert az a vezetéknevem. A Péter nevet pedig azért kapta meg utólag másodikként, mert teljesen úgy néz ki, mint az apukája.
A babánk nevét nem volt nehéz kiválasztani ugyanis nekem gyerek koromban megvolt a kisfiú "álomnevem", reméltem hogy majd a leendő páromnak is fog tetszeni. A sors úgy hozta hogy a férjem pont ezt a nevet viseli és örömmel belement, hogy megkapja a babánk. Szóval egyáltalán nem volt kérdés a gyerek neve. Ha lány lenne, akkor kicsit gondban lennénk lány nevünk nehezen akart lenni.
Férjem Arnold, 5 hónapos fiunk is én pedig Erzsébet vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!