Anyukák, akik már nem akarnak több gyereket, milyen fogamzásgátlást választottatok?
Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 11:43
1/15 anonim válasza:
Én már szinte rendszert űztem abból, hogy fogamzásgátló mellett lettem terhes, úgyhogy mi a végleges megoldást választottuk. Megműtöttek.
3/15 anonim válasza:
Mirena spirállal próbálkoztam, de mivel 8 hónapig megállás nélkül véreztem, így levetettem és gyógyszerre váltottam.
4/15 A kérdező kommentje:
Köszi!Az injekcióról tudnál többet írni?
2011. máj. 3. 11:53
6/15 anonim válasza:
én átmenetileg gyógyszert szedek (9 hónapja), de most szedem be az utolsó levelet. Úgy döntöttünk, hogy más megoldás után nézünk, mert nagyon kedvezőtlenül hat a libidómra, ráadásul amúgy is utálom, hogy hormont viszek be a szervezetembe. A gumi nem opció a férjem miatt, így mi az aviva módszer mellett döntöttünk és a termékeny napokon tartózdokunk az együttléttől majd + megszakítással is védekezünk. DE! Mi nem bánnánk, ha jönne a harmadik, igaz nem most, hanem egy év múlva akarnánk, így most nem annyira éles ahelyzet. Utána még nem tudom mi lesz, de biztos, hogy természetes fogamzásgátlás lesz, mert hormont és idegen testet nem fogadok el.
7/15 anonim válasza:
Mirenám van és minden rendben vele.7 hónapja van fent és a ciklusom is rendben.Egy mensi 2-3 nap és egy tisztasági betét elég...
8/15 anonim válasza:
Tablettát szedek, Dienille-t.
Fél éve szedem, eddig minden ok, semmi mellékhatás, remélem így is marad :)
9/15 anonim válasza:
Én most tetettem fel a mirena spirált két hete....
10/15 anonim válasza:
tablettát szedek, de nem jó, mert rettenetes migrénem van tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!