Mennyi idős volt a gyereketek, amikor a kiságyból az ágyba raktátok? Milyen típusú ágyat választottatok?
Másfél éves a kisfiam, és eléggé kezdi kinőni a kiságyat, azért arra gondoltam, hogy itt az ideje egy cserének, kinéztem egy körbetámlás kiágyat, de szeretném kikérni a véleményeteket.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Szép napot
Én most vettem le a rácsos ágyról a rácsot, 27 hós lesz lányom és láss csodát,azóta a helyén alszik.
Előbb is eszemeb juthatott volna:-)))
Amúgy 120-as az ágya, ő 92,5 cm magas, de nem kicsi neki a fekvőfelület
A párom majd csinál neki egy ágyat
Most néhány hete raktam át 21 hónapos lányomat a rácsos ágyból a leesésgátlós heverőre. Zökkenőmentes volt az átállás.
A nagy gyerkőceim között egy év van, így a nagyobbat már 11 hósan átraktam, mert kellett a kiságy.
Köszönöm válaszaitokat!
Mivel elég sokat ficereg éjszaka a fiam, ezért gondoltam valami biztonságosabb dologra. Azt látom, hogy most már kezdi kinőni az ágyat, 80 cm magas és 110 cm az ágya, szóval egy jó nagy nyújtózás és végig éri.
Szép napot mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!