Szülés után 3 héttel lehet vállalni a picivel Nyíregyháza - Budapest távot 240km? Ti vállaltatok hasonló távot?
Mármint az autóutat? Persze. Eleve 5 naposan 100 km-t utazott haza.
Csak az immunrendszere gyenge, tehát inkább az a kérdés, hogy a célállomáson hová mentek, mert 6 hetes korban kap több fontos oltást, tehát addig jó, ha minél kevesebb emberrel találkozik, kisebb a fertőzésveszély.
Kedves 23:24es. Nem akadékoskodni szeretnék, de milyen oltásokat kapnak 6 hetesen? Nálunk 2 hónaposan volt az első oltás, 6 hetesen semmit sem kapott a fiam.
Kedves kérdező!
Autóval vállalnám, bár ez függ a szülés módjától is. Mivel én császárral szültem, ezért nem bírtam volna végigülni egy ilyen hosszú távot, de gondolom akinek gátmetszést csinálnak, annak sem lehet kellemes...
A baba szerintem észre sem fogja venni, de azért ha úgy adódna, legyen mód rá akár az autóban, hogy meg tudd szoptatni, ha igényli. Meg legyen neki kellemes a környezet, értem ezalatt a fűtést, a hordozót...
Simán vittem, még vonaton is egyedül. Egy anyatejes babának hihetetlenül jó az ellenállóképessége. Az utat meg nagyrészt úgyis átalussza. Engem a szoptatás sem tud zavarni, megoldom bárhol.
Ha azt kérdezted volna, 1,5 évessel elindulnék-e ekkora távra, na arra NEM lenne a válasz. Szeretem a hajszínemet, nincs kedvem egy nap alatt megőszülni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!