Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után 3 héttel lehet...

Szülés után 3 héttel lehet vállalni a picivel Nyíregyháza - Budapest távot 240km? Ti vállaltatok hasonló távot?

Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 23:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Attól függ. Hová akarod vinni? Nagyiékhoz? Elég cseppecske még 3 hetesen.

Így nem tudom mit tennék írd le bővebben az út okát.

2011. jan. 20. 08:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Debrecenben szültem, viszont Székesfehérvár mellett lakunk. 2 hetes volt a pici, mikor hazautaztunk+én császáros. Nem volt gond, végigaludta a több, mint 300km-es utat.
2011. jan. 20. 08:53
 13/15 anonim ***** válasza:
tapasztalatbol mondom hogy sokkal jobban viselte a fiam par hetesen az autozast mint 2 evesen...a baj viszont az hogy ennyi idosen nem egeszseges neki az autosulesben ulni sokat...ha meg mas modon utaztatod akkor veszelyes
2011. jan. 20. 11:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Minél kisebb a gyerek, annál egyszerűbb vele bárhova is menni.

3 hetesen még nem kérdezi meg 10 percenként, hogy Mikor érünk oda?

2011. jan. 20. 14:30
 15/15 A kérdező kommentje:

Aranyos válaszokat írtatok. :)

Nyíregyházán szülök, de Pesten lakunk, így haza mennénk, nem családlátogatóba. És persze autóval! Úgy tudom max 3 órát lehet utaztatni ilyen csöpp babát gyerekülésben is. Inkább attól tartok hogy Én nem viselem majd túl jól a hosszú ülést. :) + ha esetleg nyügis lenne csöppünk.

2011. jan. 20. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!