Nyíregyháza vagy Budapest a veszélyesebb?
Milyen téren? Én vezettem itt is, ott, is. Nyíregyen sok a kalapos balfék, ezért az nekem rosszabb. Budapesten legalább tudnak menni az emberek. Nyíregyen van, hogy beáll eléd Pistabá, a régi Swifttel 30-cal, és ha 50-nel akarsz menni akkor villogtatja a féklámpát, meg belédfékez. Aztán gondol egyet és megy amerre lát. Szóval ilyen sok a balf*sz. Cserében, ha nem 8-kor vagy d.u. 4-5-kor mégy, akkor nincs nagy forgalom. Éjjszaka, hétközben. Van, hogy senkivel nem találkozol. Szóval ilyen szempontból jó, mert akkor lehet menni mint a hülye.
Egyik sem vészes. Ha tudsz vezetni, akkor nincs baj sehol.
Ja és az utak is jobb minőségűek mint BP-n.
Ez hülyeség, Nyíregyházán 1000x jobb a közbiztonság igaz hogy vannak durva helyek de minden nagyvárosban vannak Budapest pedig egy sz*rláda
ja és a minap láttam versenyezni egy Ferrari Californiát egy Dodge Challenger SRT8-cal tolta a vay körúton. Majdbeszartam aznap még láttam egy M5-öt meg egy GT3 RS-t
ezért szeretem nyíregyházát
Budapest nyilván veszélyesebb, de nem lehet egy 1,7 milliós világvárost összehasonlítani egy 120 ezres középvárossal összehasonlítani.
Ez nem Budapest hibája, hanem a nagyvárosok sajátossága.
Pl. Németország a szuper közbiztonságáról híres. Mégis nyilván van különbség München és egy jóval kisebb város, pl. Aachen közbiztonsága között.
Mondjuk Budapest pedig olyan hatalmas, hogy nem lehet általánosítani.
Külső-Józsefvárosban vagy a Hős utca környékén valóban nem szerencsés sétálgatni, de vannak olyan helyek, ahová bárki betévedhet nyugodt szívvel. Nyíregyházán nincsenek ekkora különbségek, a méretéből adódóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!