Normális ha én vidéki létemre utálom budapest-et?
Figyelt kérdés
Legfőképp a közbiztonság és a lopások miatt, ti budapestiek, hogy vagytok ezzel a dologal?2011. aug. 24. 13:07
1/19 anonim válasza:
Negyven éves koromig Bp.i voltam, ma egy kicsit odébb kisvárosban lakom.Sok előnye van ennek, de a közbiztonság az nem lehet közte, még véletlen sem !!! Budapestet lehet utálni a zsúfoltságért,zajért,bűzért,de a közbiztonság lassan mindenütt egy szinten lesz !(?)
2/19 anonim válasza:
Mindenhol vannak lopások, és mindenhol ugyanolyan ratyi a közbiztonság, csak azért utálom Pestet, mert az ország összes bunkóját összegyűjtötte. Nem minden pesti kőbunkó, de a legtöbb, akit ismerek, pesti.
3/19 anonim válasza:
Nem kötelező Budapesten lakni, én is eljöttem onnan.
4/19 anonim válasza:
Teljesen normális, én a színházak miatt nagyon szeretnék majd odaköltözni, de volt 1-2 rossz élményem, így gondoltam inkább majd mellette valahol. Pl. Csömörön. :)
5/19 anonim válasza:
én az emberek miatt
nem mindenki jókedvből lakik pesten
6/19 anonim válasza:
Közbiztonság? Lopás? Te is csak egy tájékozatlan hülye vagy. Hasonlítsd már össze BAZ vagy SZSZB megyével. Budapesten a legtöbb ember úgy van vele, hogy azért nyomjátok ezt a "bukó pöstigyerek" szöveget, mert irigykedtek a több munkalehetőségre, a GDP-re, jobb egyetemekre. De hiába mondom neked úgy sem fogod bevallani magadnak.
7/19 anonim válasza:
Én a légszennyezettség és a sok szemét miatt nem szeretem. Hiába szép és gyönyörű város(a régi épületek és a természeti adottságok miatt), amikor a szar és húgy közt szlalomozol, nem nagy vigasz. Hiába a sok milliárdos városszépítés, nagyrészt ízléstelen és nem praktikus dolgokat építenek propaganda célból. Közben a lepukkant negyedek amortizálódnak tovább.
8/19 anonim válasza:
Normális. Van vidéken 1 város, közbeszerzés? Budapesti cégek nyerik, és na hol van a helyi közműcégek székhelye? Budapest. És oda fizetnek adót. Ja, így könnyű lekoppasztani a vidéket.
9/19 anonim válasza:
ÉN ugyan nem vagyok budapesti, 80 km-re lakok onnan de tényleg vannak ott ratyi helyek.
Inkább Szeged ha már nagyvárosokról beszélünk.
10/19 anonim válasza:
egyetértek veled, szánalmas és gusztustalan város
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!