Felraknátok ilyen képet az internetre?
Igazából ha az a kis részlet ott lent nem látszana, nem zavarna, ha más is látna rólam ilyen képet.
Egyébként tényleg csodás kép, hamarosan újra átélhetem ezt az érzést, remélem férjem is készít néhány hasonló képet rólam :)
Elsőre én sem vetem észre, de nem raknék fel ilyen képet. Majd ha már megmosdatták a picit és kicsit emberibb színe van már.
És nem kell lehurrogni, nekem is van gyerekem és most várom a következőt.
Én bizony észre vettem azt a bizonyos kis részletet....
Tény, és való, az élet egyik legcsodálatosabb dolga a gyermek világra jövetele. De ezek intim, meghitt pillanatok, amik csak az új kis családra tartoznak és nem a világra. Persze, hogy szeretnék megosztani az örömüket, de ezt a fajta örömöt tegyék otthon, magán keretek között, ne a világhálón, mert lám, milyen könnyű visszaélni vele....
Jó nagy üröm lehetett az örömben, hogy pont a napiszaron találta magát az anyuka, képzelem, milyen kommenteket kapott a kép.
Egyébként lezúztam volna a férjemet, ha ilyen képet kirak a netre.
Nem,semmiképpen sem.
Senkire nem tartozik.
Elég intim helyzet és valóban nem egy szép látvány,ezt be kell látni.
Na,mindegy,ez az én véleményem.
Nekem is vannak ilyen s ehhez hasonló képeim,de ezt csak mi láthatjuk a férjemmel.
Szerintem ez másra nem tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!