Felraknátok ilyen képet az internetre?
2011. máj. 21. 17:58
1/57 anonim válasza:
Engem nem sokkolt, mindenkinek szíve joga olyan képet feltenni, amilyet akar.
Egyébként rákerestem, már nincs fent ez a kép.
2/57 anonim válasza:
Igen! Azt az érzést én is világgá kürtölném, ha még egyszer átélhetném az életben.
Egy anyának ez természetes. Bár nem vagyunk egyformák, így különböznek az érzések is. És büszkén vállalnám.
3/57 anonim válasza:
Engem nem sokkolt, de porci jól kicseszett a nejével...
4/57 anonim válasza:
Mi a gond a képpel???? A szülés, születés csodálatos dolog, nincs mit szégyellni, takargatni rajta, ezen a képen meg már az a boldog első perc van, amikor a frissen kibújt babuci először kerül édesanyja hasára. Szerintem gyönyörű! :-)
5/57 anonim válasza:
Én azért írtó nagy patáliát csinálnék, ha a férjem ilyen képet tenne fel. Maga a téma tényleg csodálatos, és megindító a kép, nade könyörgöm, a szőrös muffrészletet levághatta volna...
6/57 anonim válasza:
A kérdés az volt, hogy felraknánk-e ilyen képet.
Én személy szerint nem, de nem nagyon látok benne kifogásolni valót. Egy hangyányit lehetne diszkrétebb, de egyébként ez a világ legcsodálatosabb dolga. Nem szabadna sokkolónak lennie hisz minden ember átéli.
7/57 A kérdező kommentje:
Számomra nem az a sokkoló, hogy mi van a képen, meg nem is az hogy ezt valaki megörökiti, hanem az, hogy valaki ezt fel is rakja az internetre!
2011. máj. 21. 18:22
8/57 anonim válasza:
Szerintem ő is belátta, h hülyeség volt, főleg, h publikus volt.
Vagy az asszony nyakon vágta szívlapáttal:)
9/57 anonim válasza:
KIZÁRT, a férjemen (és rajtam kívül) senkinek nem mutogatnám! Mindennek van egy ízléses határa...
10/57 anonim válasza:
Azért rakja fel, hogy az örömét megossza azokkal, akiket ismer. A kép lényege nem a muffrészlet, én észre sem vettem. A középpontban a baba van, az anyuka hasán. Azt kell meglátni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!