Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ezek már lehetnek előjelek?

Ezek már lehetnek előjelek?

Figyelt kérdés
Tegnap óta fáj a hasam, mikor jobban, mikor kevésbé, és elég sokat keményedek. (az Nst 20-40 közötti értéket mutatott a keményedésekre) Tegnap elment a nyákdugóm is (asszem). Meleg víz hatására egyenlőre múlnak a görcsök. Viszont lehet ez annak az előjele, hogy lassan itt az idő?
2011. máj. 20. 16:57
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
38 hetes vagyok
2011. máj. 20. 17:00
 2/16 anonim ***** válasza:

Amikor nekem elment a nyákdugóm másnap szültem :)Bár én már akkor 40+2 hetes voltam.

A méhösszehúzódások még gyengék,de ha rendszeresek lesznek akkor irány a kórház!

Könnyű szülést!

2011. máj. 20. 17:13
 3/16 A kérdező kommentje:
Ja igen, az lemaradt, hogy a babám is jelentősen lelassult, jóval kevesebbet mozog, pedig eddig ment a bugi odabent. :)
2011. máj. 20. 17:29
 4/16 anonim ***** válasza:
Én is 38 hetes vagyok. Nekem már egy hete elment a nyákdugóm, és a 37. heti ctg már 100 feletti összehúzódásokat mutatott pár percenként. Folyamatos jóslóim, keményedéseim vannak. Már nagyon mennék szülni.
2011. máj. 20. 18:15
 5/16 A kérdező kommentje:
Drukkolok! Bár ha ilyen összehúzódásaid vannak, akkor csak itt van lassan az idő! Könnyű szülést neked!
2011. máj. 20. 18:34
 6/16 anonim ***** válasza:
Szia,mindkét lányomnál délután elment a nyákdugó és másnap szültem,az első kislányomat 10.40 perckor,a másodikat 12.05 perckor.Könnyű szülést és boldog babázást kívánok Neked!Irigyellek egy kicsit!A szülés egy gyönyörű élmény,még ha fájdalmas is!Most egyébként hogy vagy?
2011. máj. 20. 18:51
 7/16 A kérdező kommentje:
Gratulálok a lányaidhoz! Nem vagyok valami fényesen. A hasfájás, és a keményedés ma is megvan, bár nem erősödik, és nem rendszeres. Hányinger, étvágytalanság is társul mellé. Türelmetlen is vagyok, 1. baba, és már nagyon várjuk.
2011. máj. 20. 19:06
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
nyugodtan maradhat még az a baba, 40 hét nem árthat neki a mama hasában. ne izguljatok ne siettessétek. majd elindul ő szépen. a jóslóknak örülj, de jóslózhatsz még sokáig... szép szülést!
2011. máj. 20. 22:06
 9/16 anonim ***** válasza:
Szia!Én 38. hétre szültem és szülés előtt 12 nappal ment el a nyákdugóm!Onnantól kezdve voltak keményedéseim az nst 80-100 közötti értékeket mutatott!Előtte egész héten hasmenésem volt fáradt voltam és iszonyat ingerlékeny
2011. máj. 21. 10:03
 10/16 anonim ***** válasza:
Szia,hogy vagytok,egyben vagy még?
2011. máj. 22. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!