Ezek már lehetnek előjelek?
Figyelt kérdés
Tegnap óta fáj a hasam, mikor jobban, mikor kevésbé, és elég sokat keményedek. (az Nst 20-40 közötti értéket mutatott a keményedésekre) Tegnap elment a nyákdugóm is (asszem). Meleg víz hatására egyenlőre múlnak a görcsök. Viszont lehet ez annak az előjele, hogy lassan itt az idő?2011. máj. 20. 16:57
1/16 A kérdező kommentje:
38 hetes vagyok
2011. máj. 20. 17:00
2/16 anonim válasza:
Amikor nekem elment a nyákdugóm másnap szültem :)Bár én már akkor 40+2 hetes voltam.
A méhösszehúzódások még gyengék,de ha rendszeresek lesznek akkor irány a kórház!
Könnyű szülést!
3/16 A kérdező kommentje:
Ja igen, az lemaradt, hogy a babám is jelentősen lelassult, jóval kevesebbet mozog, pedig eddig ment a bugi odabent. :)
2011. máj. 20. 17:29
4/16 anonim válasza:
Én is 38 hetes vagyok. Nekem már egy hete elment a nyákdugóm, és a 37. heti ctg már 100 feletti összehúzódásokat mutatott pár percenként. Folyamatos jóslóim, keményedéseim vannak. Már nagyon mennék szülni.
5/16 A kérdező kommentje:
Drukkolok! Bár ha ilyen összehúzódásaid vannak, akkor csak itt van lassan az idő! Könnyű szülést neked!
2011. máj. 20. 18:34
6/16 anonim válasza:
Szia,mindkét lányomnál délután elment a nyákdugó és másnap szültem,az első kislányomat 10.40 perckor,a másodikat 12.05 perckor.Könnyű szülést és boldog babázást kívánok Neked!Irigyellek egy kicsit!A szülés egy gyönyörű élmény,még ha fájdalmas is!Most egyébként hogy vagy?
7/16 A kérdező kommentje:
Gratulálok a lányaidhoz! Nem vagyok valami fényesen. A hasfájás, és a keményedés ma is megvan, bár nem erősödik, és nem rendszeres. Hányinger, étvágytalanság is társul mellé. Türelmetlen is vagyok, 1. baba, és már nagyon várjuk.
2011. máj. 20. 19:06
8/16 anonim válasza:
nyugodtan maradhat még az a baba, 40 hét nem árthat neki a mama hasában. ne izguljatok ne siettessétek. majd elindul ő szépen. a jóslóknak örülj, de jóslózhatsz még sokáig... szép szülést!
9/16 anonim válasza:
Szia!Én 38. hétre szültem és szülés előtt 12 nappal ment el a nyákdugóm!Onnantól kezdve voltak keményedéseim az nst 80-100 közötti értékeket mutatott!Előtte egész héten hasmenésem volt fáradt voltam és iszonyat ingerlékeny
10/16 anonim válasza:
Szia,hogy vagytok,egyben vagy még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!