Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szombatra vagyok kiírva, ezek...

Szombatra vagyok kiírva, ezek már előjelek?

Figyelt kérdés
2 napja fájdogál a hasam, a derekam, és ma reggel hányingerem volt. Megvárja a babóm a szombatot, vagy netán előbb kibújik?
2008. dec. 2. 11:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy megvárja lehet hogy nem.Mindenesetre a hétre utazást,bevásárlást,vagy nagyobb dolgot már ne tervezz!!
2008. dec. 2. 11:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia,ismerős a helyzeted.Én is mindig azt kérdezgettem vajon ez már az?És nem az volt.Nekem közvetlen szülés előtt semmi jele nem volt gondolok itt hányinger,hasmenés...a délutáni magzatvíz vizsgálat után nem meredt abba a fájdogálás,majd estére 4-5 percesek lettek-éjfélkor irány a szülészet reggel 7 előtt meg is lett Bendegúz :-)

Ja és 40,2 naposan szültem.

Úgyhogy kitartás és figyelgesd mikor mennyire fáj.Könnyű szülést

2008. dec. 2. 12:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is szombatra vagyok kiírva, de azon kívül, hogy görcsölget a hasamsemmi jele, hogy ki akarna bújni, úgyhogy én már belnyugodtam a túlhordásba. :(
2008. dec. 2. 12:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is szombatra vagyok kiírva, de nálam is csak görcsölgetés van.
2008. dec. 2. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!