Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ezek előjelek!? (bővebb lent. )

Ezek előjelek!? (bővebb lent. )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

39+3hetes kismami vagyok, első babánkat várjuk, és megvallom őszintén sokat nézegettem régebbi kérdésekből hogy mik lehetnek az előjelek, de bizonytalan vagyok.Április 28-ra vagyok kiírva, de észre vettem hogy két napja rendszeresen járok wc-re kicsit kemény némelyik lágy széklet..(bocsi hogy részletesen leírom,de remélem így tudtok segíteni) de volt két olyan napom is amikor bármit ehettem vagy ihattam szellentettem(de nem ettem a vége felé már olyat amitől szellenthettem volna).Ez olyan lehet mint másnál a hasmenés!??

Vannak pillanatok amikor szúró érzést érzek a köldökömből-csak belülről(kicsit furi érzés mintha belülről kaparna valamit).Van olyan is amikor egy-egy fájás belenyilal a csípőmbe vagy éppen a derekam fájna, de olyan is van hogy becsípődik a bal hajlatom.A dokimat kérdeztem már egy-két dologról, de csak annyit válaszolt hogy a baba feje annyira lent van hogy ez is befolyásolja a székletemet.

Hányingerem is szokott lenni, de sem a terhesség alatt és sem a fájásokkor nem hányok.

Tudtok nekem valamit tanácsolni?Hogy esetleg közeledik a nagy nap???(Kicsit aggódom, hogy nehogy én miattam nem jutok el időben a kórházba..mert nem figyeltem eléggé a jelekre, de minden egyes jelre figyelek..)

Köszönöm a segítségeteket!

2011. ápr. 23. 23:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem az volt az egyertelmu jel, hogy az eros menstruacio szeru feszultseg-fajdalom egyszeruen nem szunt meg. A koldokkaparasos fajas az a meh tagulasa okozza, a dokinak igaza van, ha a picid feje nagyon lent van, nekem is ugy volt, okozhatja hogy nagyon nyom idegeket es beleket. Amikor idegeket nyom, akkor szuroszeru belenyilallasok vannak.

Ha ezek elmulnak, akkor a szules meg valoszinuleg varat magara egy kicsit.

Idezd fel milyen amikor megvan erosen. Ha azt erzed, akkor valoszinuleg kozelebb jarsz, az nem mulik el egyaltalan, kicsit csokken ha meleg vizben ulsz, de abbol az erzesbol altalaban vagy az lesz, hogy elkezdesz verezni ami annyit tesz hogy irany a korhaz mert nyilik a mehszaj, vagy elfolyik ido elott a magzatviz (ez volt nalam).

En meg nagyon sokszor azt is ereztem, hogy a farokcsontom majd' elreped. Illetve a fajdalom ott volt eros.

szules kozben is ott a legerosebb amig jonnek a fajasok.

Nekem ugyan hiaba mondtak hogy szekelesi ingerhez hasonlit, nekem ahhoz hasonlitott inkabb amikor korcsolyazol es a popsidra esel a jegen, es eppen ott a farokcsontodat utod meg nagyon - csak sokkal de sokkal jobban. Semmi kakilasi ingerem nem volt.

2011. ápr. 25. 14:41
 2/3 A kérdező kommentje:

köszi a választ! :)

Viszont mostanában vannak olyan fájásaim is, amik kb. 4-5 percig tartanak de nem rendszeresek és nem is jön több, max pár óra múlva.gondolom azok is jóslók, de ezek az "új fájások" sokkal erősebbek és intenzívebben fáj mint eddig bármikor.

Viszont ha nem szülöm meg idő előtt, vagy a kiírt dátumkor nem szeretném ha túl sokat( még egy hét) kellene várni a szülés beindításáig, mert engem is túlhordott anyukám, annyira kényelmesen éreztem magam a pociban, hogy bele is kakiltam a vízbe. szóval én ennyire nem szeretném túlhordani.

Szeretnék még segítséget kapni Tőletek, idősebb anyukáktól, esetleg akinek van tapasztalata vagy valami sejtése.

Még egyszer köszönöm! :)

(25/L)

2011. ápr. 25. 15:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Én úgy voltam, hogy a szülésem délelőttjén még jártam a várost, gyalogoltam vagy 50 km-t és közben úgy voltak fájásaim, mint ahogy írtad. Tehát, mondjuk 2 óránként jött egy pár percig tartó és kész. Nem is gondoltam arra, hogy szülni fogok. Aztán du.6 órakor egyszer csak jöttek a fájások, amik azonnal 4-5 percesek voltak. Na, a lényeg, hogy 100%, hogy tudni fogod, hogy mikor kell indulnod és még akkor is lesz bőven időd. Én a helyedbe azért teljes harckészültségben lennék az én esetemből kiindulva.

Könnyű szülést neked:-DD

2011. ápr. 26. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!