Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy küzdjem le a szüléstől...

Hogy küzdjem le a szüléstől való félelem?

Figyelt kérdés

22 hetes vagyok, és egyre jobban félek a szüléstől. Nagyon várom már hogy el jöjjön a pillanat, de nagyon félek is. 23 éves vagyok, első baba. Párom bent lesz velem, ti mivel nyugtattátok magatokat?

Szülés után ti kértetek babaszobát hogy a baba veled legyen, vagy egyedül akartál lenni? Melyik a jobb?

2011. ápr. 16. 11:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
És el nem tudtam volna képzelni, hogy másnak adom éjszakára a picit miután először kezembe fogtam. :)De ez mind attól függ, hogy mennyire vagy kimerült a szüléstől. Mindkét gyermekem velem aludt rögtön. Igaz hosszú volt az éjszaka, mert nem bírtam levenni a szememet róluk, de legboldogabb óráim voltak.
2011. ápr. 19. 19:14
 12/12 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek. Szerintem én sem fosztom meg magamat attól hogy velem legyen egy szobában a baba, és csak gyönyörködjek.
2011. ápr. 20. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!