Mit gondoltok az apás szülésről?
Nagyon jól végig olvasni a történeteket, élményeiteket. Párom nagyon ragaszkodik hozzá, és ott akar lenni. Én meg nem ellenkezem. Együtt végig csináljuk, és remélem nálunk sem fog változni utána semmi, hanem még jobb lesz, és még szorosabb a kapcsolatunk a házasságunk.
Köszi :)
Nálunk nem volt kérdés, én szerettem volna ha jön velem és a férjem nem is maradt volna az ajtó előtt. Nekem segítség volt. Neki élmény! Fájások közben támasztott, figyelmet terelt el, símogatott. A szünetekben nevetgéltünk, beszélgettünk, tervezgettünk.
Azt mondta akkora élményt adtam azzal, hogy láthatta megszületni a gyerekeit, hogy azóta még jobban szeret, még jobban megbecsül, mint előtte. Szexuális életünket egyáltalán nem befolyásolta a "látvány". Akkor nem "azt" nézik, hanem a Pici érkezésével vannak lefoglalva. :)
Utolsó vagyok!
Még valami :) amíkor megszülettek a Fiúk Apa vágta el a köldökzsinórt, és Ő kapta elsőzör kézbe a kicsiket és úgy feszített Velük, mint pók a falon :) Amíg engem rendbe tettek addig kivitte megmutatni a nagyszülőknek az új családtagot közben potyogtak a könnyei és én akkor jobban szerettem Őt, mint valaha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!