Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez van a kórházi csomagomban....

Ez van a kórházi csomagomban. Mi hiányzik még?

Figyelt kérdés

Minden apróságot, ami eszetekbe jut, kérlek irjatok meg.

eddig ezeket pakoltam be, vagy amit még nem pakoltam be, azt egy papirra fölirtam, de mindenesetre most ezek vannak a fejembe. Segitsetek, hogy kimaradt-e valami:

2 hálóing - elöl gombos

2 szoptatós melltartó, melltartó betét

papucs

kézi mellszivó és tejgyűjtő zacskók

15 eldobható pelenka

mosható pelenka (mennyit?)

popsitörlő (baba mindent kap, ezt a két dolgot mondták, talán még körömvágó ollót berakok. a hazahozós ruhát otthon kikészitem)

nagy méretű betét

eldobható bugyi (hol tudok ilyet venni? mennyi kell? )

viz - 1 literes kiszerelés

szendvics szülés utánra

szőlőcukor

tejserkentő tea

tányért, ilyesmit adnak, vagy vinni kell?

pipere cuccok:

fogkefe

fésű

dezodor

fültisztitó pálcika

olló

fogkrém

frissitő kendő

tudfürdő

iratok:

személyi

házassági anyakönyvi kivonat hiteles másolata

2011. febr. 8. 14:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Köntöst is vigyél :-)

Valami krémet - nekem annyira kiszáradt az arcom szülés után, hogy nem győztem kenni.

Több hálóinget vinnék, mert melltartóbetét ide, vagy oda, ha tele van az ember melle tejjel, rendesen át lehet ázni.

Always éjszakai nagyon jól használható szülés után.

A tejgyűjtő zacsi felesleges.

Ha nem vagy ellene, vihetsz a babának 1 játszócumit. A csecsemős nővérek mondták, hogy nagy a baba szopizási igénye és mivel még nem nagyon van az első napokban tej, meg nem is lehet folyton mellen, nehogy kisebesedj, jól jön a cummogáshoz.

Valami könyvet is dobj be.

És természetesen a szülőszobára külön csomagolj:

törölköző

betét

csoki/szőlőcukor

víz,víz,víz

+ hálóing

pótzokni(csorognak a dolgok...)

ha papás szülés, vigyetek papucsot a férjednek is, így nem kell nylonzacskóval a lábán végigcsinálnia

És már előre mondd meg a látogatóidnak, hogy a szülés utánra ne vigyenek neked narancsot, epret, kivit, mert allergizálhatják a babát, nem ajánlott fogyasztani. Az alma OK.

2011. febr. 10. 20:57
 22/22 melcsiboszi ***** válasza:

Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de én is március 23-ra vagyok kiírva! :) Hol fogsz szülni? Én Székesfehérváron.

Nekem még ilyenek vannak, amit itt nem láttam kiírva:

aszalt szilva (emésztés serkentéséhez szülés utánra, én csak egy kis csomagot vettem belőle, szerintem elég lesz, mert aztán nehogy a ló másik oldalára essek :))

gyümölcs, gyümölcslé (amit előttem írtak, hogy mit ne, az jogos, de az ilyen szőlő, barack, meggy(befőtt!), alma az jöhet, a gyümölcslében szűrt a legjobb állítólag)

kaja-pia legyen nálad, hogy a vajúdás alatt a párodnak legyen mit enni-inni (hallottam olyat, hogy pont amikor kellett volna, hogy ott legyen, akkor ment át kifliért meg haza ebédelni az apa, na ezt nem szeretném én legalábbis átélni), én Tucc kekszet raktam be, meg ha lesz rá módom, készítek majd pár szendvicset is neki is, magamnak is a szülés utánra

teafilter (zöld tea, csipkebogyó), jól jöhet

magas rosttartalmú keksz (Győri Édes Jó Reggelt, ha rossz, vagy kevés lesz a kaja, plusz látogatási tilalom lesz, meg az emésztésnek sem árt a sok rost)

nylonzacskók, vagy 10 db - bármikor bármire jól jöhet

konzervnyitó

Hogy állsz amúgy a pakkal?

2011. márc. 9. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!