Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez van a kórházi csomagomban....

Ez van a kórházi csomagomban. Mi hiányzik még?

Figyelt kérdés

Minden apróságot, ami eszetekbe jut, kérlek irjatok meg.

eddig ezeket pakoltam be, vagy amit még nem pakoltam be, azt egy papirra fölirtam, de mindenesetre most ezek vannak a fejembe. Segitsetek, hogy kimaradt-e valami:

2 hálóing - elöl gombos

2 szoptatós melltartó, melltartó betét

papucs

kézi mellszivó és tejgyűjtő zacskók

15 eldobható pelenka

mosható pelenka (mennyit?)

popsitörlő (baba mindent kap, ezt a két dolgot mondták, talán még körömvágó ollót berakok. a hazahozós ruhát otthon kikészitem)

nagy méretű betét

eldobható bugyi (hol tudok ilyet venni? mennyi kell? )

viz - 1 literes kiszerelés

szendvics szülés utánra

szőlőcukor

tejserkentő tea

tányért, ilyesmit adnak, vagy vinni kell?

pipere cuccok:

fogkefe

fésű

dezodor

fültisztitó pálcika

olló

fogkrém

frissitő kendő

tudfürdő

iratok:

személyi

házassági anyakönyvi kivonat hiteles másolata

2011. febr. 8. 14:42
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
jó, hogy kiirtam a kérdést, mert nem győzök jegyzetelni. nem is tudtam, hogy nem szabad a körmét vágni.
2011. febr. 8. 14:56
 12/22 anonim ***** válasza:
14:55 vagyok még mindig jutott eszembe valami. Ahol én szültem nem volt a szobában olyan hely ahol pelenkázni lehetett volna, így az ágyon csináltuk , erre jól jött az eldobható pelenkázó alátét
2011. febr. 8. 14:58
 13/22 anonim ***** válasza:

Mellápoló kenőcs:Medela Pure Lan 100 ,Gyógyszertárban tudod venni,ez a legjobb,nem éppen olcsó,de megéri.

A baba hazahozós ruhája mellé tegyél magadnak is egy nadrágot,amit most hordassz biztos kicsi lesz amikor mentek haza :)

2011. febr. 8. 15:53
 14/22 anonim ***** válasza:
Nemtudom írták -e: aranyér elleni kenőcs és kúp
2011. febr. 8. 18:49
 15/22 anonim ***** válasza:

Nekem a szülőszobán kérték a papírvattát és utána is azt kellett használni pár órán keresztül.

Algopyrin vagy panadol fájdalomcsillapításra.

2011. febr. 8. 18:49
 16/22 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem írni,hogy eldobható bugyit a dm-ben is tudsz venni.
2011. febr. 8. 18:53
 17/22 anonim ***** válasza:
tb kártya és vérvétel + ultrahang eredmények
2011. febr. 8. 20:52
 18/22 anonim ***** válasza:

Tejgyűjtő zacskó szerintem felesleges. Én a mellszívót sem vinném be, eleinte olyan ödémások a cicik, hogy jobb kézzel fejni.

Nappal nekem jobban esett pólóban, rövidnadrágban lenni, mint hálóingben, de ezt embere válogatja. Egy pár papucs szerintem elég, hamar megszárad, úgysem szaladgálsz egész nap fel-alá.

Aloe First-öt vigyél, azzal lehet fújkálni a gátsebedet (már ha lesz, ugye), meg az aranyeredet (az tutira lesz...), meg ugyan annak a gyártónak az ajakbalzsamát, az meg az esetleg kisebesedő cicibimbóknak esik nagyon jól (és nincs íze, ami a baba számára fontos).

Eldobható bugyi helyett a kínai boltban vettem pár száz Ft-ért rendes fekete bugyikat, amiket utána is lehet hordani, Apával mindig hazaküldtem a szennyessel (ha látogatási tilalom van, akkor ez macerásabb).

Bögre és evőeszköz kell, de jó nagy bödönt vigyél, úgy könnyebb sokat inni. :)

Mikor várható a Nagy Nap?

2011. febr. 8. 21:28
 19/22 A kérdező kommentje:

márc. 23. még kicsit messzebb van, de nem akarom a véletlenre bizni. hamarosan a kisszobát is rendbe szeretném rakni, kitakaritani, hogy készen várhassa a gazdiját.

sokat segitettetek.

2011. febr. 9. 07:55
 20/22 anonim válasza:
Szia! Én áprilisban megyek szülni, én is találtam hasznos dolgokat. Még kiegészíteném, hogy esetleg cukor, meg ilyesmi a teába... Komolyan, ezek alapján kész költözködés az egész. És ha ne adj' isten még látogatási tilalom is lesz, akkor jó lenne, ha minden ott lenne, ami kell. Úgyhogy jól át kell gondolni.
2011. febr. 9. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!