Ez van a kórházi csomagomban. Mi hiányzik még?
Minden apróságot, ami eszetekbe jut, kérlek irjatok meg.
eddig ezeket pakoltam be, vagy amit még nem pakoltam be, azt egy papirra fölirtam, de mindenesetre most ezek vannak a fejembe. Segitsetek, hogy kimaradt-e valami:
2 hálóing - elöl gombos
2 szoptatós melltartó, melltartó betét
papucs
kézi mellszivó és tejgyűjtő zacskók
15 eldobható pelenka
mosható pelenka (mennyit?)
popsitörlő (baba mindent kap, ezt a két dolgot mondták, talán még körömvágó ollót berakok. a hazahozós ruhát otthon kikészitem)
nagy méretű betét
eldobható bugyi (hol tudok ilyet venni? mennyi kell? )
viz - 1 literes kiszerelés
szendvics szülés utánra
szőlőcukor
tejserkentő tea
tányért, ilyesmit adnak, vagy vinni kell?
pipere cuccok:
fogkefe
fésű
dezodor
fültisztitó pálcika
olló
fogkrém
frissitő kendő
tudfürdő
iratok:
személyi
házassági anyakönyvi kivonat hiteles másolata
Mellápoló kenőcs:Medela Pure Lan 100 ,Gyógyszertárban tudod venni,ez a legjobb,nem éppen olcsó,de megéri.
A baba hazahozós ruhája mellé tegyél magadnak is egy nadrágot,amit most hordassz biztos kicsi lesz amikor mentek haza :)
Nekem a szülőszobán kérték a papírvattát és utána is azt kellett használni pár órán keresztül.
Algopyrin vagy panadol fájdalomcsillapításra.
Tejgyűjtő zacskó szerintem felesleges. Én a mellszívót sem vinném be, eleinte olyan ödémások a cicik, hogy jobb kézzel fejni.
Nappal nekem jobban esett pólóban, rövidnadrágban lenni, mint hálóingben, de ezt embere válogatja. Egy pár papucs szerintem elég, hamar megszárad, úgysem szaladgálsz egész nap fel-alá.
Aloe First-öt vigyél, azzal lehet fújkálni a gátsebedet (már ha lesz, ugye), meg az aranyeredet (az tutira lesz...), meg ugyan annak a gyártónak az ajakbalzsamát, az meg az esetleg kisebesedő cicibimbóknak esik nagyon jól (és nincs íze, ami a baba számára fontos).
Eldobható bugyi helyett a kínai boltban vettem pár száz Ft-ért rendes fekete bugyikat, amiket utána is lehet hordani, Apával mindig hazaküldtem a szennyessel (ha látogatási tilalom van, akkor ez macerásabb).
Bögre és evőeszköz kell, de jó nagy bödönt vigyél, úgy könnyebb sokat inni. :)
Mikor várható a Nagy Nap?
márc. 23. még kicsit messzebb van, de nem akarom a véletlenre bizni. hamarosan a kisszobát is rendbe szeretném rakni, kitakaritani, hogy készen várhassa a gazdiját.
sokat segitettetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!