Az én korházi csomagomban mi legyen? Szeptember végén, október elején fogok szűlni.
Szia!
Szerintem még ráérsz, de ha van kedved akkor pakold el nyugodtan. Én úgy csináltam hogy szép apránként pakoltam.
Amit én vittem:
Magamnak: hálóing, törölköző fogkefe, fogkrém, tisztálkodószerek, fésű, wc papír, nedves wc papír(gátmetszés után jól jön) zsebkendő, mellszívó, szoptatós melltartó , újságok,
Babának: ez kórházfüggő pl van ahol kell ruhát vinni a babának. én pelenkát, törlőkendőt, sapit vittem neki a többit apa hozta utánunk. Remélem segítettem bocsi ha valami kimarad gondolom majd kiegészítik:) Boldog babavárást
Sziasztok! Csatlakozom! 24 hét 1 napos vagyok.
Én még nem csomagolok, sőt előtte még vásárolni is kéne. DE! Augusztus második felében már összeszedek mindent, és berakom a szekrénybe egy helyre, mert azért szept-ben már bármikor beindulhat a szülés, nem biztos hogy a 40. héten szülünk, mert mi van ha koraszülött lesz? Tehát biztos ami biztos, aug. végére már mindent be akarok szerezni. Eddig csak a babának vásároltunk (babakocsi és megrendeltük a kiságyat).
A szülésnél fogtok kérni érzéstelenítőt?
Utolsó vagyok. Nekem ez van ami alapján majd készülök, és a dokimtól még megkérdem mi kell még a babának.
Szülőszobás: papucs amiben tudsz fürödni, tusfürdő, törölköző, köntös, wc papír, wc papír ülőke, eldobható bugyi, zokni, zsepi, fényképezőgép, hajgumi, víz, csoki, szőlőcukor, telefon.
kórházi: pizsama, papucs, zokni, törölköző, melltartó, melltartóbetét, mellszívó, hozzá cumisüveg, mellbimbókrém, nekem kelett bimbóvédő csak ezzel tudtam szoptatni, eldobható bugyi, betét, tejserkentő tea, wc papír és ülőke, fogkrém, fogkefe, pohár, kés, villa, kanál, konyharuha, golyós, telefontöltő, fésű. Én hozattam még be hajszárított és sampont!
A babának: popsitörlő, textilpelus 3-4 db, kesztyű, pelenkázófeltét, kis sapka.
Én még rengetek vízet hozzatam be, és kaját!
A kórházi csomagot és a 35 héten pakoltam össze, de már előtte egy helyre kezdtem összeszedni a szekrénybe, így ha bármi történhetett volna velem akkor nem kelett kapkodnom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!