Másnak is hiányzik a pocak?
Én utálom a meglepiket. Utálom a kindertojást, utáltam a terhességeimet-beteg-nem beteg, nyakán van a köldökzsínór-nincs rajta stb..., de a gyerekeimet imádom és örülök, hogy kint vannak.
És a maradék pocakomat is utálom, bár ez egyre kisebb.
SOHA nem hiányzott, pedig 2x szültem, a szülések meg főleg nem.
örültem, hogy végre:
-emberi ruhákban járhatok
-alhatok, hárton, hason
-nem nézek ki úgy mint egy bálna
-lazíthatok ch diétán
Tegnap volt 4 hetes a 3. lányunk,és már nem igazán gondolok arra,hogy milyen jó is volt amíg a pocakban volt,amíg mocorgott... az utolsó hetek voltak a kedvenceim :-) Persze a szőrtelenítés,és az együtt lét másabb nem pocakosan,de annyira imádtam mindig is várandósnak lenni!! Még akkor is,ha folyamatosan kellemetlenségek értek - nekem jöttek,eszük ágában sem volt a háziorvosnál előre engedni,sőt,még elém is vágtak!
Mind 3 gyerkőc születése után hetekig azon ábrándoztam,milyen jó volt,és hogy jöhetne a kövi babó!
Persze,én is imádom őket ellátni,imádom ahogy bebandzsít a gyerek :-) olyan cuki olyankor!..amikor álmában mosolyog... Istenem,leírhatatlan!! Vagy mikor a két nagy átöleli egymást,vagy ujjongva kiabálnak,amikor egy 24 órás műszak után az apjuk reggel hazajön... Felejthetetlen pillanatokat adnak nekünk... :-)
Annyira szeretném még jó sokszor átélni ezt a csodát,és az utána következő milliónyit :-) ... de sajnos apuka itt meg akar állni,neki "nem kell" több lány... én azonban nem bánnám! csak még egyet!...
Jó babázást,jó egészséget Nektek!! :-D
Üdv: Friss 3 gyerkőcös
Egy cseppet sem hiányzik a pocak.
Számomra a terhesség a szükséges velejárója az életnek, és annak, hogy utána még boldogabb legyek,amikor már megszületik a babám.
Nem szerettem egyszer sem terhes lenni. A szüléssel nincs semmi bajom (problémamentes gyors természetes szülések). Babázni viszont szuper :)
Köszönöm a válaszokat. Úgy látom megoszlanak a vélemények.
Nekem nem volt egyszerű a terhességem. Az elején voltak problémák velem is, a babát is betegnek látták (hál' Isten nem így van). Szigorú CH diétán voltam. De a második felében már annyira élveztem minden percét. A szülést is. Ahogy írta az egyik válaszadó: érezni ahogy kicsúszik... felejthetetlen pillanat! Látni az apukát ahogy örül a babának.
Lesz még tesó, ez tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!