Másnak is hiányzik a pocak?
Én nagyon szerettem "terhes" lenni.
Sok évet vrtunk a baára, gíy bármit megadtam volna érte, hogy velünk maradjon. Szerencsére nem volt probléma, nem kellet táppénzre mennem, nem voltam rosszul, büszkén feszítettem a pocakommal.
Tulajdonképpen az utolsó 2 hét volt, amikor a párom már 'kilökött' az ágyból, és kézzel kellet forduláskor a hasamar tartani - ezt nem élveztem annyira, de sokáig simogattam úgy a hsamat magamról megfeledjezve, mint amikor még a fiam benne volt.
Sajnos a szülésem viszont egy rémálom volt, még így 22 hónap után is minden másodpercére emlékszem .... :(((
Én imádtam pocakos lenni, szerencsére problémamentes várandósságom volt és soha nem éreztem magam "terhesnek".
9 hetes kisfiú anyukája
15:05
Én nem élveztem szülés sem, habár eda-val szültem mind a 2x, mindkettő szülésem után adódtak komplikációk.
Örültem, hogy túl voltam rajtuk, nem szülnék harmadszor
Brr
Egyededül szoptatás időszajkát élveztem, illetvee élvezem, hisz kicsi még ciczik, báűr már 2,5 éves.
Imádtam én is az első terhességemet pedig jött a savam, nem tudtam felhúzni a zoknimat, éjszaka 4x-5x jártam pisilni, tükörrel szőrtelenítettem, 24kg-t híztam...
És most imádom a másodikat is, pedig szigorú ch diétán vagyok, magas cukorérték miatt, szintén jön a savam, és bele vagyok betegedve a gondolatba, hogy mi lesz decemberben a kisfiammal amíg én a leányzóval a kórházban leszek.
Mégis, az a pillanat amikor kibújt a kisfiam, amikor felsírt 1 nagyon hosszú, óráknak tűnő perc után és amikor a nagy, erős "én mindent kibírok" :) férjemnek úgy hullottak a könnyei a szülőszobában amikor engem varrtak, hogy még most is megkönnyezem... na az valami észveszejtő. Én is legszívesebben egyfolytában kismama lennék, így is, hogy nem teljesen probléma mentes most sem várandósságom. Sajnos nálunk is - ahogy már előttem is írták - az anyagi korlátok fogan határt szabni annak, hogy valószínűleg ez az utolsó terhességem.
Azt az ürességet pedig jónéhány hétig éreztem szülés után a hasamban... rémisztő volt. MOst érzem azt, hogy újra teljes vagyok, szó szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!