Nem rég szült anyukák! Kinek hiányzik a kismamaság?
Imádom a kicsit,de annyira hiányzik a kicsim mozgásának érzése a hasamban,a gömbölyű pocak,amitől alig értem el a lábam hogy megborotváljam...stb. Hibban lennék?
A párom erre azt mondta,amikor megemlítettem a pocak hiányát,hogy hízzak bele! :-)
Én mondjuk "régen" szültem, másfél éve, de annyira utáltam a végét, hogy nem hiányzott egyáltalán. Székrekedésem volt, mindenem görcsölt, nem tudtam aludni, folyton pisilni jártam... És nem híztam sokat tíz kilót, de untig elég volt cipelni, Szóval én a hátam közepére nem kívántam.
Most újra babát várok, még csak 13 hetes, de nála sem a szüléstől tartok, hanem attól a szörnyű kilencedik hónaptól.
Nekem az első terhességem elég kellemes volt, és, igen, nekem is hiányzott. Szerettem terhesnek lenni és nagyon vágytam rá, hogy újra babát hordjak. De a mostani terhességem nehéz, és már nagyon türelmetlen vagyok, szeretném ha már kinnt lenne. Persze ennek ellenére bármikor vállalnék egy harmadikat majd.
36 hkm
én is igy voltam annó:-)
aztán eltelt 3 év,és most újraÉlhetem ezt a Csodát:-)
Imádok én is kismama lenni:-)
aztán a mégnagyobb csoda,amikor megszületik a kis Pocaklakó:-)
Arra gondolj,h nemsoká-egyx Újra átfogsz élni megint mindent:-)
Köszönöm az eddig érkezett válaszokat!!
Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát Nektek! :-D
Várom a további válaszokat!
Nekem mnem hiányzott!!
-tudtam hason, háton aludni
- nem fájt a csípőm
- nem kellett állandóan pisilni
- nem kellet diétáznom
- végre hordhattam a normális emberi ruháimat, nem azt a nadrágot és 2 ruhát, ami volt
Nekem nem hiányzik, alig vártam, hogy végre lássam a lányunkat és magamhoz ölelhessem.
Nem telik el úgy nap, hogy ne ámulnék el, mennyire szép, okos és egészséges!
Többet nem is kívánhatnék !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!