Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nem rég szült anyukák! Kinek...

Nem rég szült anyukák! Kinek hiányzik a kismamaság?

Figyelt kérdés

Imádom a kicsit,de annyira hiányzik a kicsim mozgásának érzése a hasamban,a gömbölyű pocak,amitől alig értem el a lábam hogy megborotváljam...stb. Hibban lennék?

A párom erre azt mondta,amikor megemlítettem a pocak hiányát,hogy hízzak bele! :-)

2011. szept. 24. 16:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm az őszinte válaszokat!!

Részben meg nyugodtam,hogy akkor nem vagyok hibbant! :-D

JÓ egészséget Mindenkinek!!! :-D

2011. szept. 25. 15:06
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon-nagyon hiányzik. Olyan jó volt!

Persze most is jó. Csak nehéz. 3 hetes a babám, nem tud szopizni, kezd elapadni a tejem. Nagyon aggódom, hogy mi lesz. Át kell állnunk lassan tápszerre. Fáradt vagyok a kevés alvás miatt. Ehhez képest a terhesség olyan könnyű volt. De imádom a kisfiam és amikor ránézek elfelejtem a nehézségeket.

2011. szept. 25. 19:14
 13/15 A kérdező kommentje:

Szerintem most én is így kínlódom- már a szoptatást illetően- de én még nem adom fel,hátha tévedek!

Nekem holnap lesz 2 hetes Mütyüröm... és utál fürdeni és fürdés után türelmetlenül várja a szopit... És bár magam vagyok,semmi segítségem,itt a háztartás,meg a párom vállalkozása,ahol az emberekhez nekem kell kimennem,tájékoztatnom,ha ő nincs.. A mi nap pl. hajnal fél 3 után kicsivel tudtam lefeküdni,mert úgy hozták az árut... reggel meg kelnem kellett,hogy a páromat aki 3/4 7- kor ért haza,beengedjem... Így kimerítő,de élvezem! :-D Imádom a kis Mütyürkémet,de hiányzik a rugdosása,a csuklás okozta pocak rágása...

Köszönöm a válaszod!!

Jó babázást Neked! :-D

2011. szept. 25. 20:10
 14/15 anonim ***** válasza:
19:14-es vagyok. Az én babám sem szeret fürödni és utána alig várja, hogy megmelegedjen a tejci.
2011. szept. 25. 20:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Nyugi lányok,a fürdést meg fogja szeretni:D

szopi ügyben olyat tudok mondani,ami nekem bejött,lehet,hogy nektek is bejönne. Görögszénamag kapszula,google-ba beírjátok,kidob róla egy csomó mindent

2011. szept. 25. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!