Nem rég szült anyukák! Kinek hiányzik a kismamaság?
Imádom a kicsit,de annyira hiányzik a kicsim mozgásának érzése a hasamban,a gömbölyű pocak,amitől alig értem el a lábam hogy megborotváljam...stb. Hibban lennék?
A párom erre azt mondta,amikor megemlítettem a pocak hiányát,hogy hízzak bele! :-)
Köszönöm az őszinte válaszokat!!
Részben meg nyugodtam,hogy akkor nem vagyok hibbant! :-D
JÓ egészséget Mindenkinek!!! :-D
Nekem nagyon-nagyon hiányzik. Olyan jó volt!
Persze most is jó. Csak nehéz. 3 hetes a babám, nem tud szopizni, kezd elapadni a tejem. Nagyon aggódom, hogy mi lesz. Át kell állnunk lassan tápszerre. Fáradt vagyok a kevés alvás miatt. Ehhez képest a terhesség olyan könnyű volt. De imádom a kisfiam és amikor ránézek elfelejtem a nehézségeket.
Szerintem most én is így kínlódom- már a szoptatást illetően- de én még nem adom fel,hátha tévedek!
Nekem holnap lesz 2 hetes Mütyüröm... és utál fürdeni és fürdés után türelmetlenül várja a szopit... És bár magam vagyok,semmi segítségem,itt a háztartás,meg a párom vállalkozása,ahol az emberekhez nekem kell kimennem,tájékoztatnom,ha ő nincs.. A mi nap pl. hajnal fél 3 után kicsivel tudtam lefeküdni,mert úgy hozták az árut... reggel meg kelnem kellett,hogy a páromat aki 3/4 7- kor ért haza,beengedjem... Így kimerítő,de élvezem! :-D Imádom a kis Mütyürkémet,de hiányzik a rugdosása,a csuklás okozta pocak rágása...
Köszönöm a válaszod!!
Jó babázást Neked! :-D
Nyugi lányok,a fürdést meg fogja szeretni:D
szopi ügyben olyat tudok mondani,ami nekem bejött,lehet,hogy nektek is bejönne. Görögszénamag kapszula,google-ba beírjátok,kidob róla egy csomó mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!