1 hete szültem,2 napja jöttünk haza. Azóta szinte állandóan bőgök, hulla fáradt vagyok, félek hogy valami baja lesz a babának, és ha a párom elmegy otthonról borzasztóan hiányzik. Mit csináljak?
Mindenek előtt nyugodj meg! Ha minden igaz most neked szülés után úgy nevezett blue-d van! Nem kell semmit tenni ez magától rendbe jön!
Új helyzet van az életetekben és sajnos idővel jár, míg hozzászoksz/hozzászoktok hogy család lettetek. Idővel jobb lesz! Legalábbis nálam így volt. Kitartás!
A párom sokat segít, imádja a babát.
sajnos nincs elég tejem és tápszerre is szükség van.
Végül is minden rendben, én mégis egyfolytában sírnék :-(
szia!Neked babyblusod van.Nézz utána a neten.Ez teljesen normális azért van mert a hormonjaid kezdenek helyre állni.Elfog múlni nyugi és nézz utána hogy megnyugodj.
2 gyerekes anyuci
A párom szegény nem is tudja, mert nem látja amikor sírok.
De szerintem látja rajtam, mert sokszor kérdezi, hogy mi a baj, szomorú vagy?
Igyekszem rendbe jönni, mert szerintem a pici is érzi.
Jól gondolom?
szia!
Akkor már nem vagyok /voltam egyedül! Az első héten -és bár velem volt a férjem- totál kész voltam. Sírt a gyerek; én is majdnem sírtam vele, vajon miért sír?Éhes?Fáj a pocija?Felriadt?.... aztán nem tudtam rendesen szoptatni, mert első babánál azt se tudtam, hogy elől fogjam vagy hátul? Éjjel nem aludtam rendesen , volt hogy magamhoz vettem az ágyba és felette őrködtem, hogy rendesen lélegzik-e?....szóval krimi volt. DE. Ahogy nő a pici, és ahogy alakul a napirendje, úgy lesz neked is könnyebb minden nappal!! Mostmár nagyfiam van , 2 hónapos lassan :))azonban bárki bármit mond,- annak ellenére, hogy nem sok szabadidőm van, mert hozzá igazodom- sokkal könnyebb minden.
Ezeken az első heteken át kell lendülni. Még nagy segítség lehet anyukád, párod anyukája, ismerős, barátnő, szóval bárki aki ott tud veled lenni; beszélgetni tudsz vele, meghallgat; esetleg főz rátok.
Ja! még valami! Feltétlenül kellene valaki, aki segíteni tud egy picit, mert tudsz akkor egy kicsikét aludni a baba mellett! ez is nagyon fontos. A szervezetednek regenerálódni kell, SENKI nem várhatja el egy nemrég szült kismamitól , hogy toppon legyen azonnal!!!!!
Mellesleg lehet , hogy ezért nincs tejed se, mert állandóan idegeskedsz. Próbálj pici levegőhöz jutni , akkor a tejcsitermelésed is el fog indulni (jobban). A párodnak meg van 5 nap "apa- napja", amit szülés után bármikor kivehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!